× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Labdarúgás: kialakult a legjobb négy mezőnye a Téli Bajnokságban

|
2015. február 09. | Sport
A Hódmezővásárhely, az Algyő és a SZVSE mellett meglepetésre a Maros-menti UFC jutott a legjobb négy közé: a második hétvégén 16 összecsapást rendeztek a Téli Bajnokságban.

2-1-re győzött az Algyő a Tiszasziget ellen, ezzel elsőként jutott be a legjobb négybe! Az algyőieket az ugyancsak megye I-es SZVSE követte, mely nagy csatában 1-0-ra verte a megye II-es St. Mihály FC-t. Vasárnap a másodosztályú U21-es bajnokságban szereplő makói fiatalokból álló Maros-menti UFC hatalmas meglepetésre tizenegyesekkel múlta felül a megye I-es (tartalékos) Tápét, míg a Hódmezővásárhely érvényesítette a papírformát a Csongrád ellen a megye I-es rangadón. Hózáporok nehezítették vasárnap délután a csapatok dolgát az alsóbb régiókban.

A helyosztók sorsolására február 9-én, hétfőn 13 órakor a SZEGEDma.hu szerkesztőségében (Szeged, Szentháromság u. 77.) kerül sor!

Másodszor rendezi meg a Téli Bajnokságot az MLSZ Csongrád Megyei Igazgatósága, ezúttal a Szegedi Sport és Fürdők Kft.-vel együttműködésben. A versenysorozat célja, hogy a megyei együttesek minél jobb körülmények között készülhessenek fel a pontvadászatok tavaszi folytatására. A február 7-8-i hétvégén tizenhat találkozóra kerül sor, majd jövő hétvégén a helyosztókkal zárul a bajnokság. Ezúttal már kétszer 45 perces mérkőzéseket vívnak a csapatok Csongrád megye műfüves pályáin. Döntetlen esetén azonnal 5-5 büntetőrúgás következik.

Negyeddöntők:
  • Szegedi VSE – St. Mihály FC 1-0 (0-0). Gól: Rózsa D. (szombat 16.00, Kiskundorozsma)
  • Csongrád TSE – Hódmezővásárhelyi FC 0-2 (vasárnap 14.00, Hódmezővásárhely)
  • Tiszasziget SE – Algyő SK 1-2 (szombat 15.00, Algyő)
  • Tápé ESK – Maros-menti UFC 2-2, tizenegyesekkel a makóiak nyertek  (vasárnap 13.00, Makó)
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×