× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Labdarúgás: kialakult a legjobb négy mezőnye a Téli Bajnokságban

|
2015. február 09. | Sport
A Hódmezővásárhely, az Algyő és a SZVSE mellett meglepetésre a Maros-menti UFC jutott a legjobb négy közé: a második hétvégén 16 összecsapást rendeztek a Téli Bajnokságban.

2-1-re győzött az Algyő a Tiszasziget ellen, ezzel elsőként jutott be a legjobb négybe! Az algyőieket az ugyancsak megye I-es SZVSE követte, mely nagy csatában 1-0-ra verte a megye II-es St. Mihály FC-t. Vasárnap a másodosztályú U21-es bajnokságban szereplő makói fiatalokból álló Maros-menti UFC hatalmas meglepetésre tizenegyesekkel múlta felül a megye I-es (tartalékos) Tápét, míg a Hódmezővásárhely érvényesítette a papírformát a Csongrád ellen a megye I-es rangadón. Hózáporok nehezítették vasárnap délután a csapatok dolgát az alsóbb régiókban.

A helyosztók sorsolására február 9-én, hétfőn 13 órakor a SZEGEDma.hu szerkesztőségében (Szeged, Szentháromság u. 77.) kerül sor!

Másodszor rendezi meg a Téli Bajnokságot az MLSZ Csongrád Megyei Igazgatósága, ezúttal a Szegedi Sport és Fürdők Kft.-vel együttműködésben. A versenysorozat célja, hogy a megyei együttesek minél jobb körülmények között készülhessenek fel a pontvadászatok tavaszi folytatására. A február 7-8-i hétvégén tizenhat találkozóra kerül sor, majd jövő hétvégén a helyosztókkal zárul a bajnokság. Ezúttal már kétszer 45 perces mérkőzéseket vívnak a csapatok Csongrád megye műfüves pályáin. Döntetlen esetén azonnal 5-5 büntetőrúgás következik.

Negyeddöntők:
  • Szegedi VSE – St. Mihály FC 1-0 (0-0). Gól: Rózsa D. (szombat 16.00, Kiskundorozsma)
  • Csongrád TSE – Hódmezővásárhelyi FC 0-2 (vasárnap 14.00, Hódmezővásárhely)
  • Tiszasziget SE – Algyő SK 1-2 (szombat 15.00, Algyő)
  • Tápé ESK – Maros-menti UFC 2-2, tizenegyesekkel a makóiak nyertek  (vasárnap 13.00, Makó)
 

További hírek

Az ínycsiklandó ételek mellett Kurucz Irma kezei alatt más különleges dolgok is kikerülnek a sütőből. Nem kizárólag használati tárgyak és díszek, de egyéb meglepetések is kisülnek, ha Alkotói-díjjal kitüntetett kézművesünk a hobbijának hódol. A háromgyermekes édesanyával beszélgettünk az általa készített apróságokról és annak technikájáról.

2024. március 19. | Kultúra Bővebben

Idén januárban a Nemzeti Művelődési Intézet alkotói pályázatot írt ki „Egyszer volt, hol nem volt” címmel a szakköri közösségek számára. Pályázni lehetett bármilyen ASzakkörön készített alkotással, amely a magyar népmesék világát, szimbolikáját, történeteit, mesefiguráit tükrözi vissza.

2024. március 18. | Kultúra Bővebben

Csaknem 5 milliárd 260 millió forint Algyő idei költségvetése, amelyet a februári ülésen fogadtak el a testület tagjai. Pozitívumként elhangzott, hogy ez az első olyan év, amikor a szolidaritási adó kevesebb, mint a nagyközségnek juttatott állami normatíva.

2024. március 14. | Önkormányzat Bővebben

A régi elemek új köntösben várják a mozogni vágyókat. Átadó beszédében Molnár Áron polgármester a mozgás fontosságáról beszélt. A parkot az Algyői Vízisport Egyesület kajakosai próbálták ki először.

2024. március 07. | Sport Bővebben

Az Algyői Vízisport Egyesület toborzást tartott az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola alsó tagozatos diákjai számára.

2024. március 06. | Sport Bővebben

×