× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Labdarúgás: kialakult a legjobb négy mezőnye a Téli Bajnokságban

|
2015. február 09. | Sport
A Hódmezővásárhely, az Algyő és a SZVSE mellett meglepetésre a Maros-menti UFC jutott a legjobb négy közé: a második hétvégén 16 összecsapást rendeztek a Téli Bajnokságban.

2-1-re győzött az Algyő a Tiszasziget ellen, ezzel elsőként jutott be a legjobb négybe! Az algyőieket az ugyancsak megye I-es SZVSE követte, mely nagy csatában 1-0-ra verte a megye II-es St. Mihály FC-t. Vasárnap a másodosztályú U21-es bajnokságban szereplő makói fiatalokból álló Maros-menti UFC hatalmas meglepetésre tizenegyesekkel múlta felül a megye I-es (tartalékos) Tápét, míg a Hódmezővásárhely érvényesítette a papírformát a Csongrád ellen a megye I-es rangadón. Hózáporok nehezítették vasárnap délután a csapatok dolgát az alsóbb régiókban.

A helyosztók sorsolására február 9-én, hétfőn 13 órakor a SZEGEDma.hu szerkesztőségében (Szeged, Szentháromság u. 77.) kerül sor!

Másodszor rendezi meg a Téli Bajnokságot az MLSZ Csongrád Megyei Igazgatósága, ezúttal a Szegedi Sport és Fürdők Kft.-vel együttműködésben. A versenysorozat célja, hogy a megyei együttesek minél jobb körülmények között készülhessenek fel a pontvadászatok tavaszi folytatására. A február 7-8-i hétvégén tizenhat találkozóra kerül sor, majd jövő hétvégén a helyosztókkal zárul a bajnokság. Ezúttal már kétszer 45 perces mérkőzéseket vívnak a csapatok Csongrád megye műfüves pályáin. Döntetlen esetén azonnal 5-5 büntetőrúgás következik.

Negyeddöntők:
  • Szegedi VSE – St. Mihály FC 1-0 (0-0). Gól: Rózsa D. (szombat 16.00, Kiskundorozsma)
  • Csongrád TSE – Hódmezővásárhelyi FC 0-2 (vasárnap 14.00, Hódmezővásárhely)
  • Tiszasziget SE – Algyő SK 1-2 (szombat 15.00, Algyő)
  • Tápé ESK – Maros-menti UFC 2-2, tizenegyesekkel a makóiak nyertek  (vasárnap 13.00, Makó)
 

További hírek

2022. augusztus 9-én a Kastélykert u. 44 előtt csőtörés történt, ezért a Szegedi Vízmű Zrt. közlése alapján időszakos vízhiány tapasztalható a Géza utca és a Szamóca utca között. A hiba elhárítása folyamatban van, a javítás körülbelül 3 órát vesz majd igénybe.

2022. augusztus 09. | Gazdaság Bővebben

A magyar versenyzők négy érmet, közte két aranyat szereztek szombaton a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság első döntős napján, írta az MTI. Kopasz Bálint visszaszerezte világbajnoki címét K-1 1000 méteren és a Kiss Blanka, Lucz Anna duó is remek teljesítménnyel nyerte meg a K-2 200 métert.

2022. augusztus 07. | Sport Bővebben

50 kilogrammnyi csirkehúst lopott a házból a 45 éves férfi.

2022. augusztus 05. | Rendőrség Bővebben

Szingapúrból érkeztek fiatal edzők az Algyői Vizisport Egyesülethez, hogy megnézzék, hogyan lehet egy ötletből egy remek egyesületet építeni. A fiatalok nagyon lelkesen és nyitottan ismerkednek a hazánkban működő kajak-kenu sport struktúrájával és az edzések módszertanával.

2022. augusztus 03. | Sport Bővebben

Befizetés, beiratkozás, szünet, családi délelőtt, ballagás a Bóbita Bölcsődében

2022. augusztus 01. | Oktatás Bővebben

×