× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Labdarúgás: kemény meccsen egyetlen gól döntött Újszegeden

|
2014. április 04. | Sport
Egy küzdelmes, kimondottan kemény találkozón az UTC kihasznált egy védelmi megingást, és megverte az Algyőt.

A meccs főleg a küzdelemről szólt, sok helyzetet nemigen tudtak kidolgozni a csapatok, a pálya talaja sem épp a barátja a folyamatos játéknak. A veszélyes zsugák főként oldalról és pontrúgásokból érkeztek be a kapu elé. Meg kell jegyezni, hogy nem nagyon kímélték egymást a játékosok, gyakoriak voltak a kemény belépők. Érezhető volt némi hazai fölény, de erre a találkozóra szokták mondani, hogy döntetlenszagú vagy tipikusan egygólos derbi. Utóbbi igazolódott be, mikor a 79. percben egy felívelt labdára egyszerre startolt Szűcs Marcell kapus és Szentes Bíró Tamás, aki megelőzte a hálóőrt, és átfejelte felette a labdát. Góljával három pontot szerzett az UTC, mely egyrészt visszavágott az Algyőnek az őszi 1-0-s vereségért, másrészt az ugyancsak 50 pontos Mórahalommal együtt üldözheti tovább az éllovas Tisza Volánt (52). A 25 pontos Algyő tizedik a tabellán.

A megyei I. osztály 20. fordulójában: UTC – Algyő 1-0 (0-0)

Újszeged, Kertész utca, 150 néző, vezette: Szeles Ádám (Kasza, Kovács).
UTC: Tombácz – Hegyesi (Mészáros T. 70′), Mészáros Z., Bilic, Bálint, Szentes Bíró, Kazi, Dürgő, Gajdacsi, Balogh, Puhalák. Vezetőedző: Brinszky Adrián.
Algyő: Szűcs M. – Szűcs K., Szélpál, Pénzváltó, Daróczi (Kiss 80′), Takács, Farkas, Sebők (Mohácsi 65′), Pataki (Podonyi 70′), Bogdán, Kohajda. Vezetőedző: Takács Zoltán.
Gólszerző: Szentes Bíró T. (79′)

Brinszky Adrián: "A mérkőzés remek fizikai felkészülésnek bizonyult, edzettre rúgattattuk magunkat."

Takács Zoltán: "Egy döntetelenszagú mérkőzésen egy védelmi hibánkat kihasználva vitte el a 3 pontot az UTC. A szerencsésebb csapat nyert ma."
 

További hírek

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

Dr. Molnár Mária csecsemő és gyermekorvos két új telefonos applikációt ismertetne meg a lakossággal.

2024. április 16. | Egészség, életmód Bővebben

A Helyi Választási Iroda (Algyői Polgármesteri Hivatal, 6750 Algyő Kastélykert u. 40.) 2024. április 20. napján (szombat) 8.00 és 16.00 óra között az egyéni listás (képviselő) jelölt, a polgármester jelölt és a nemzetiségi önkormányzati képviselőjelölt részére ajánlóív igénylés és kiadás céljából ügyeletet tart.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

×