× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Labdarúgás: A második félidőben hengerelt a HFC

|
2015. március 20. | Sport
A Csongrád megyei I. osztály 18. fordulójában az Algyő csapata látogatott a vásárhelyi Városi Stadionba. Az első félidei kiállítás megpecsételte a vendégek sorsát és a második félidőben hengerelt Bódi Attila legénysége.

Az első félidő kezdetén a vásárhelyi csapat játszott enyhe mezőnyfölényben,de komolyabb helyzetet nem sikerült kialakítani. Az algyői csapat elsősorban Podonyi révén próbálta szervezni támadásait, aminek a 10. percben meg is lett az eredménye. Podonyi szép cselek után ugratta ki a leshatárról induló Hatvanit,aki higgadtan lőtt a kapuba Vígh kapus mellett. (0-1) A gól után a vendégek átadták a területet a hazai csapatnak,de komolyabb lehetőséget nem sikerült kialakítani Kökényéknek. A 30. percben egy kiugratásnál Pénzváltó csatázott Fábiánnal,aki a tizenhatos vonalánál elesett. A bíró kiállította a vendégek védőjét és szabadrúgással jöhetett a HFC. A labda mögé Maravic állt,aki szépen tekerte el a labdát a sorfal mellett,de lövése a felsőlécet érintve hagyta el a játékteret. A kiállítás után teljesen átvette az irányítást a HFC és a 35. percben összejött az egyenlítés is. Maravic tette ki a labdát Nagy elé, mértani pontosságú beadását pedig Fábián fejelte a kapuba

A második félidő elején Maravic szöglete után Kökény szerezte meg a vezetést a HFC-nek.(2-1) A gól után teljesen szétesett a vendég Algyő játéka,sorra alakította ki a helyzeteket Bódi Attila legénysége. A 64. percben Tóth József lövése  a kapufán csattant,de a kipattanóra Fábián reagált a leggyorsabban, az elmélázó vendég játékosok között lőtt a kapuba.(3-1) Percekkel később újabb hazai gólnak tapsolhatott a szépszámú hazai közönség. Egy szögletet követően Kökény fejjel volt ismét eredményes.(4-1) A mérkőzést a 82.percre gyakorlatilag lezárta a HFC. Egy szép támadás végén Bertókhoz került a labda,aki védhetetlenül lőtt a hosszú sarokba.(5-1) A hátralévő időben újabb találat már nem született,így tovább folytatta nagyszerű sorozatát a HFC.

Csongrád megyei I osztály,18. forduló: HFC-Algyő SK 5-1(1-1)

Hódmezővásárhely,Városi stadion 300 néző
Vezette:Török(Szeles,Samu)
HFC:Vígh-Tóth J.(Antal 78’),Tóth I.,Kökény,Nagy-Szilágyi(Brízik 46’),Lazinica-Szabó(Bertók 53’),Nikutovic(Varga 58’),Maravic(Király 71’)-Fábián
Vezetőedző:Bódi Attila
Algyő SK:Szűcs M.-Sebők,Gyimesi,Pénzváltó,Szűcs K.-Takács,Podonyi(Farkas 74’),Kovács(Bogdán 65’),Daróczi,Vellai(Szélpál 37’)-Hatvani(Tábi 66’)
Vezetőedző:Takács Zoltán
Gólszerző:Fábián(35’,64’)Kökény(58’,68’)Bertók(82’) ill. Hatvani(14’)
Kiállítva:Pénzváltó(28’)
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×