× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Labdarúgás: A második félidőben hengerelt a HFC

|
2015. március 20. | Sport
A Csongrád megyei I. osztály 18. fordulójában az Algyő csapata látogatott a vásárhelyi Városi Stadionba. Az első félidei kiállítás megpecsételte a vendégek sorsát és a második félidőben hengerelt Bódi Attila legénysége.

Az első félidő kezdetén a vásárhelyi csapat játszott enyhe mezőnyfölényben,de komolyabb helyzetet nem sikerült kialakítani. Az algyői csapat elsősorban Podonyi révén próbálta szervezni támadásait, aminek a 10. percben meg is lett az eredménye. Podonyi szép cselek után ugratta ki a leshatárról induló Hatvanit,aki higgadtan lőtt a kapuba Vígh kapus mellett. (0-1) A gól után a vendégek átadták a területet a hazai csapatnak,de komolyabb lehetőséget nem sikerült kialakítani Kökényéknek. A 30. percben egy kiugratásnál Pénzváltó csatázott Fábiánnal,aki a tizenhatos vonalánál elesett. A bíró kiállította a vendégek védőjét és szabadrúgással jöhetett a HFC. A labda mögé Maravic állt,aki szépen tekerte el a labdát a sorfal mellett,de lövése a felsőlécet érintve hagyta el a játékteret. A kiállítás után teljesen átvette az irányítást a HFC és a 35. percben összejött az egyenlítés is. Maravic tette ki a labdát Nagy elé, mértani pontosságú beadását pedig Fábián fejelte a kapuba

A második félidő elején Maravic szöglete után Kökény szerezte meg a vezetést a HFC-nek.(2-1) A gól után teljesen szétesett a vendég Algyő játéka,sorra alakította ki a helyzeteket Bódi Attila legénysége. A 64. percben Tóth József lövése  a kapufán csattant,de a kipattanóra Fábián reagált a leggyorsabban, az elmélázó vendég játékosok között lőtt a kapuba.(3-1) Percekkel később újabb hazai gólnak tapsolhatott a szépszámú hazai közönség. Egy szögletet követően Kökény fejjel volt ismét eredményes.(4-1) A mérkőzést a 82.percre gyakorlatilag lezárta a HFC. Egy szép támadás végén Bertókhoz került a labda,aki védhetetlenül lőtt a hosszú sarokba.(5-1) A hátralévő időben újabb találat már nem született,így tovább folytatta nagyszerű sorozatát a HFC.

Csongrád megyei I osztály,18. forduló: HFC-Algyő SK 5-1(1-1)

Hódmezővásárhely,Városi stadion 300 néző
Vezette:Török(Szeles,Samu)
HFC:Vígh-Tóth J.(Antal 78’),Tóth I.,Kökény,Nagy-Szilágyi(Brízik 46’),Lazinica-Szabó(Bertók 53’),Nikutovic(Varga 58’),Maravic(Király 71’)-Fábián
Vezetőedző:Bódi Attila
Algyő SK:Szűcs M.-Sebők,Gyimesi,Pénzváltó,Szűcs K.-Takács,Podonyi(Farkas 74’),Kovács(Bogdán 65’),Daróczi,Vellai(Szélpál 37’)-Hatvani(Tábi 66’)
Vezetőedző:Takács Zoltán
Gólszerző:Fábián(35’,64’)Kökény(58’,68’)Bertók(82’) ill. Hatvani(14’)
Kiállítva:Pénzváltó(28’)
 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×