× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Külső medence leállás a Borbála Fürdőben

|
2015. április 30. | Egészség, életmód
A Borbála Fürdő szomszédságában termálkút kivitelezése hamarosan befejeződik. Sajnos, ez újból érinti a fürdő üzemét is, ugyanis saját működő gyógyvizes kutunkat, annak épségének megőrzése érdekében, a kútfúrás ezen fázisaiban le kell, hogy állítsuk.

2015. május 04-én, hétfőn tehát leállítjuk a gyógyvizes kutunkat, ami azt jelenti, hogy a külső gyógymedencében nem lesz gyógyvíz. Ezt követően, 2015. május 11-én, hétfőn hajnalba tudjuk újra elindítani a kutat és feltölteni a külső gyógyvizes medencénket (tehát, május 11-én már üzemel a külső medence is).

Természetesen, az összes többi szolgáltatásunk, többi medencéink zavartalanul üzemelnek 2015. május 04 - május  10. között is.

Szeretnénk a kellemetlenségek miatt kompenzálni Vendégeinket, így 10% kedvezmény biztosítunk a fürdő belépőjegyeiből 2015. május 04 - május 10. között (kivéve a kísérő jellegű jegyeket, úszójegyeket, szoláriumjegyet) és térítésmentesen szolgáltatjuk Fürdővendégeink részére a szaunáinkat (úszóbérletes, szaunabérletes, szoláriumbérletes Vendégeink kivételével, minden fürdőbérletes Vendégünknek egy plusz szaunajegyet is adunk ajándékban minden belépésnél, melyet 2015. december 31-ig is felhasználhatnak, akár a nyáron felújításra kerülő szaunáinkban is). A felsorolt kedvezmények természetesen már május 04-én és még május 10-én is érvényesek.

A kellemetlenségért elnézésüket kérjük, megértésüket előre is köszönjük.

A kútleállítás tekintetében a változtatás jogát fenntartjuk.
 

További hírek

A csapadékvíz-elvezető rendszerek rekonstrukciójára már nagy szükség volt a nagyközségünkben. Az Aranyhíd utca, a Kócsag és a Tutaj utca kerül most reflektorfénybe.

2024. június 24. | Önkormányzat Bővebben

A Martonosi Szivárvány Óvoda meghívására, szakmaiságra épülő látogatást tettünk testvértelepülésünkön április 26-án.

2024. június 20. | Oktatás Bővebben

Közbeszerzést írnak ki a közvilágítás fejlesztésének második ütemére – erről is döntött májusi rendes ülésén a képviselő-testület, amelynek tagjai összesen húsz napirendi pontot tárgyaltak meg. Módosították a költségvetést is, és elhangzott, hogy egy trafót is kell vásárolniuk.

2024. június 19. | Önkormányzat Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén.

2024. június 19. | Gazdaság Bővebben

Értesítjük a Tisztelt fogyasztóket, hogy a Szegedi Vízmű Zrt. 2024. 06. 24-én és 06. 25-én (hétfőn és kedden) 22:00-tól 05:00 óráig Hálózatöblítési munkákat végez.

2024. június 18. | Gazdaság Bővebben

×