× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Külső medence leállás a Borbála Fürdőben

|
2015. április 30. | Egészség, életmód
A Borbála Fürdő szomszédságában termálkút kivitelezése hamarosan befejeződik. Sajnos, ez újból érinti a fürdő üzemét is, ugyanis saját működő gyógyvizes kutunkat, annak épségének megőrzése érdekében, a kútfúrás ezen fázisaiban le kell, hogy állítsuk.

2015. május 04-én, hétfőn tehát leállítjuk a gyógyvizes kutunkat, ami azt jelenti, hogy a külső gyógymedencében nem lesz gyógyvíz. Ezt követően, 2015. május 11-én, hétfőn hajnalba tudjuk újra elindítani a kutat és feltölteni a külső gyógyvizes medencénket (tehát, május 11-én már üzemel a külső medence is).

Természetesen, az összes többi szolgáltatásunk, többi medencéink zavartalanul üzemelnek 2015. május 04 - május  10. között is.

Szeretnénk a kellemetlenségek miatt kompenzálni Vendégeinket, így 10% kedvezmény biztosítunk a fürdő belépőjegyeiből 2015. május 04 - május 10. között (kivéve a kísérő jellegű jegyeket, úszójegyeket, szoláriumjegyet) és térítésmentesen szolgáltatjuk Fürdővendégeink részére a szaunáinkat (úszóbérletes, szaunabérletes, szoláriumbérletes Vendégeink kivételével, minden fürdőbérletes Vendégünknek egy plusz szaunajegyet is adunk ajándékban minden belépésnél, melyet 2015. december 31-ig is felhasználhatnak, akár a nyáron felújításra kerülő szaunáinkban is). A felsorolt kedvezmények természetesen már május 04-én és még május 10-én is érvényesek.

A kellemetlenségért elnézésüket kérjük, megértésüket előre is köszönjük.

A kútleállítás tekintetében a változtatás jogát fenntartjuk.
 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×