× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Különleges szobrot avattak

|
2020. december 08. | Önkormányzat

– Több éve érlelődött az algyői önkormányzatban a gondolat, hogy egy olyan szobrot állítsunk ide, ami azt mutatja, hogy itt egy fontos ipari terület található. Most jutottunk el odáig, hogy ez összefogással megvalósult, sikerült és ma átadhatjuk – mondta Füzesy István, Algyő alpolgármestere a 47-es úton, a MOL körforgalomban, ahol az önkormányzat, a Magyar Olaj- és Gázipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaság és az Algyő és térsége „JURA” Ipari Park és Technológiai Központ összefogásával szobrot állítottak és a körforgalmat is felújították. 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az engedélyezéssel segítette a munkálatokat. Az olajiparra jellemző tárgy a továbbiakban díszként, emlékként funkcionál. A pénteki ünnepélyes átadáson elhangzott az egyébként karácsonyfára hasonlító berendezés pontos megnevezése, ami röviden nagynyomású termelései szerelvény.

forrás: www.delmagyar.hu


Kapcsolódó galéria: Az olajipar karácsonyfája Algyőn (5 db kép)

 

További hírek

Ez az év sok szempontból más volt, de egy biztosan nem változott: az emberek szeretnek segíteni.

2021. január 22. | Napjaink Bővebben

Nem tudta megnehezíteni az NB II.-es Le­vendula Hotel FKSE-Algyő az NB I.-ben remeklő MTK Budapest dolgát a női kézilabda magyar kupa 3. fordulójában.

2021. január 17. | Sport Bővebben

Az Önkormányzat D-vitamin csomaggal támogatja a hivatal és intézményeinek dolgozóit. Molnár Áron polgármester elmondta, hogy fontosnak tartja a megelőzést és a szervezetünk támogatását ezekben az időkben.

2021. január 12. | Önkormányzat Bővebben

A tavalyi év nehézségeit nem kell bemutatnunk senkinek, a Fashion Street háza táján is kérdésessé vált, meg fog-e jelenni print magazinunk az évben. A limitált példányszám miatt a legizgalmasabb cikkeinket online is elérhetővé tesszük. Íme az egyik kedvenc anyagunk, egy rendkívül motiváló interjú egy nagyon fiatal, de annál eltökéltebb sportolóval.

2021. január 09. | Sport Bővebben

Utcán hagyott pótkocsinak ütközött egy jármű Algyőn. Ugyan a sofőr figyelmetlensége okozta a bajt, de a nemrégiben történt eset újra rávilágított ar­­ra a problémára a településen, hogy sokan az utcán tárolják a gépjárműveiket, olyan tehergépkocsikat, mezőgazdasági gépeket, pótkocsikat, amelyeknek az utcai tárolása a belterület döntő részén tilos.

2021. január 08. | Napjaink Bővebben

×