× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kulcs a NET világához

|
2015. március 25. | Oktatás
A Szülői Szervezet és a Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat javaslatára összevont szülői értekezletet szervezünk 2015. március 26.-án 17.00 órakor az Algyői Fehér Ignác Általános Iskolában, melyre tisztelettel meghívjuk Önöket.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság képviselője tart előadást a gyermekek biztonságos és jogtudatos internethasználatáról. Előadó: Dr. Majsa Dóra NAIH Vizsgálati Főosztály Információszabadság Osztály vezetője

Várjuk az érdeklődő Szülőket!
 

További hírek

Már november 25-e előtt megkezdtük a készülődést a Gyevikult Nkft. által szervezett adventi kézműves programjára. Hiszen a rendezvény egyik foglalkozása a mézeskalács házikó készítés volt. A másik programelemünk ajtódísz készítés volt.

2023. december 05. | Kultúra Bővebben

Székelyhídon került sor a XVII. Érmelléki Kórustalálkozóra, melyen immár másodjára vett részt az Algyői Búzavirág Dalkör.

2023. december 04. | Kultúra Bővebben

A közlekedési szokások és igények megismerése érdekében Algyő vonatkozásában elkészült egy mobilitási kérdőív, amely két irányt érint, egyrészt a lakosságit (Algyő belterület), illetve a munkahelyit (MOL ipartelep, Jura Ipari Park).

2023. december 02. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyői Nőegylet idén is csodaszép adventi koszorút készített a községnek.

2023. december 02. | Napjaink Bővebben

Budapesten, a Szent Gellért Csarnokban rendezték meg a 2. Zen Power Taekwon-do Kids Hatpróba nevű versenyt, ahol az utánpótláskorú harcművészek mérethették meg magukat küzdelem, formagyakorlat, erőmérő, elmélet, gyorsaság és speciáltechnika állomásokon.

2023. december 01. | Sport Bővebben

×