× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Köszönet a választópolgároknak

|
2022. április 05. | Önkormányzat

Tisztelt Algyőiek!

Szeretném megköszönni minden algyői választópolgárnak, aki április 3-án az urnákhoz járult. Az algyői, több mint 70%-os részvételi arány országos átlag fölötti! Köszönöm a helyi választási bizottságnak és minden szavazatszámlálónak a hatékony és gyors munkát!

Ezúton is szeretnék gratulálni Lázár Jánosnak, hogy újabb négy évig képviselheti a térségünket. Ismételten szeretném fölajánlani együttműködésemet Algyő érdekében. Az itt élők boldogulását szem előtt tartva a következő években közösen tegyünk azért, hogy a település békében fejlődjön tovább.

Molnár Áron polgármester

 

További hírek

A Szegedi Vízmű tájékoztatása szerint a Bartók Béla utca elején egy ivóvíz bekötővezeték hibájának javítása miatt időszakos vízhiány tapasztalható a környéken. Várhatóan kora délután visszaáll a szolgáltatás.

2022. május 25. | Gazdaság Bővebben

A Szegedi Vízmű Zrt. munkatársai vízmérő leolvasást tartanak Algyő egész területén a 2022. május 22. és 25. közötti időszakban.

2022. május 23. | Gazdaság Bővebben

A FER Tűzoltóság Kft. algyői létesítményi tűzoltósága 2022. május 24-25-26. napján 9:00 órától tűzoltási gyakorlatot tart, a MOL Nyrt. DS Logisztika – ATM, Algyő telephelyén.

2022. május 17. | Rendőrség Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén. A szúnyoggyérítés elvégzése: 2022. május 20-án (pénteken) a napnyugta utáni időszakban

2022. május 17. | Gazdaság Bővebben

Szegeden a múzeumtól indult reggel a toborzó futás mai etapja, amely 10 órakor ért Algyőre. A falu táblájánál helyi futók is csatlakoztak az éppen távot teljesítő katonához.

2022. május 16. | Rendőrség Bővebben

×