× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kopasz Bálint álomhajrával, Csipes Tamara nagy fölénnyel nyert aranyat

|
2019. augusztus 27. | Migrált hírek

A szombati napon kilenc döntőre kerül sor a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon, négy számban magyar résztvevő is akad.

Elsőként mindjárt Lucz Dóra vágott neki a kajakegyesek 200 méteres távjának, ahol nagy versenyben a hatodik helyen ért célba, így lemaradt az olimpiai kvótáról. A győzelmet Lisa Carrington szerezte meg, s kétszeres olimpiai és nyolcszoros világbajnok új-zélandi óriási fölénnyel, egy hajóhosszal győzött.

A férfiak kajak 1000 méterén Kopasz Bálint ugyancsak éremért és kvótáért harcolt, 250 méter után és féltávnál a harmadik helyen állt. A hajrát azonban fantasztikusan bírta, egy hajóhosszt verte a riválisokra, a riói ezüstérmes cseh Josef Dostálra és a portugálok háromszoros világbajnokára, Fernando Pimentára.

Nem annyira élveztem a végét, az 1000 méter nagyon hosszú, nehéz megindulni a végén. Nem láttam, nem hallottam senkit az utolsó 200 méteren, csak a pályára koncentráltam. A legvégén kiengedtem kicsit, amikor láttam az előnyöm, mert már a halálomon voltam – nyilatkozta az M4Sportnak Kopasz Bálint.

forrás: www.24.hu

 

További hírek

Felelősségteljes, valós alapokon nyugvó gazdálkodás eredményeként az öt éves ciklus végére a gazdasági szempontból országos és nemzetközi szinten is nehéz, több válságelemet tartalmazó körülmény ellenére az Önkormányzat vagyona növekedett.

2024. május 06. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata az önkormányzat tulajdonában lévő pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő belterület 1647 hrsz. alatti ingatlanon található nettó 22 m2 alapterületű felépítmény és 9,04 m2 nagyságú terasz határozatlan idejű hasznosítására.

2024. május 03. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete minden 65 év feletti lakos részére 15.000 forint pénzbeli támogatást ad. Ezzel kapcsolatban semmilyen teendőjük nincs.

2024. május 02. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata a megemelkedett szúnyogszámra való tekintettel szúnyoglárva-irtó tablettával segíti a lakosokat.

2024. május 02. | Gazdaság Bővebben

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

×