× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Könyvtári Kávéházi Napok

|
2012. november 29. | Napjaink

Adventi témával a "Könyvtári Kávéházi Napok" keretein belül versenyeket rendeznek az Algyői Könyvtárban 2012. december 1.-jén, szombaton 9 órakor.

Karácsonyi sütemények és italok versenye: Szülők részére rendezzük, akik a helyszínen nevezhetnek az elkészült finomságokkal. A zsűrizést követően eredményhirdetés és díjátadás a könyvtárban.

Karácsonyfa díszítő verseny: A résztvevő gyerekek megalakítják csapataikat, majd mindegyik feldíszít egy kis fenyőfát, a helyszínen készített díszekből. Lehet hozott anyagból is dolgozni. Az elkészült alkotásokat zsűrizzük, majd díjazzuk. A karácsonyfák az advent végéig megtekinthetők lesznek a könyvtárban.

 

További hírek

Sajnos a járványügyi korlátozások miatt jelenleg látogatók nem korcsolyázhatnak az algyői jégpályán, azonban az egyesületek munkája nem állt meg. Pápai Miklóst, a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű jégkorongcsapatának szakosztály-igazgatóját az algyői edzésekről kérdeztük.

2021. február 26. | Sport Bővebben

Egyeztető megbeszélésre került sor Algyő Nagyközség Önkormányzata, Csongrád-Csanád Megye Önkormányzata, illetve az Aktív Ökoturisztikai Fejlesztési Központ képviselői között Algyő aktív turisztikai ajánlatairól, illetve fejlesztési terveiről. Kiemelt irány a Tiszához kapcsolódó kínálat, illetve tervek voltak.

2021. február 26. | Önkormányzat Bővebben

A  Volánbusz Zrt. 2021.03. hó-ban is biztosítja a kihelyezett bérletárusítást 2021. március 03-04.-én. Mindkettő napon 9-17 óráig, ebédidő : 12:00-12:30 ig (bejárat az orvosi rendelő felőli hátsó ajtó).

2021. február 26. | Gazdaság Bővebben

A férfiaknál a rutin legyőzte a fiatalokat, míg a nők hétről hétre fejlődnek.

2021. február 25. | Sport Bővebben

A Korm. rendelet szerint „a 2021. január 1-ig bejelentett vendéglátó üzletek esetén a 4. melléklet szerinti vendéglátó üzlettípust a kereskedő legkésőbb 2021. március 31-ig köteles bejelenteni a jegyzőnek.”

2021. február 24. | Önkormányzat Bővebben

×