× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Komposztáló edényzetek kiosztása

|
2021. április 21. | Önkormányzat

Algyő Nagyközség Önkormányzata a KEHOP-3.2.1. -15-2016-00006 azonosító számú projekt során 400 darab, 300 literes komposztáló edényt nyert el, mely edényzetek kiosztását megkezdtük.

A lakosság részéről beérkezett igények és az átvett edények darabszáma felett még rendelkezésre áll 93 darab edényzet, így azok kiosztását a továbbiakban is folytatni szeretnénk. Aki eddig az írásos igényét leadta, de még nem vette át, valamint olyan lakosok, akik még szeretnének komposztáló edényzetet, a továbbiakban igénybejelentés nélkül, személyesen tudják átvenni.

Az edények kiosztásának helye: Algyői Polgármesteri Hivatal, Kastélykert u. 40. 

Az edények kiosztása: 2021. április 26-tól, előzetes telefonon történt egyeztetés után: +36 62 517517 / 929. mellék

Az átvétel során kérem, hogy a koronavírus-járvány miatti kormányzati kéréseket szíveskedjenek figyelembe venni, valamint az átvétel során a szükséges védőeszközöket használni, és a védőtávolságokat betartani szíveskedjenek.

Az edényzetek elszállításáról mindenkinek magának kell gondoskodnia.

 

További hírek

Május elsejétől az algyői Borbála fürdő is újra várja vendégeit, akik már a megújult beléptetőrendszeren keresztül jutnak be, ugyanis a járványhelyzet alatt lecserélték a karórás rendszert.

2021. május 07. | Sport Bővebben

Kitakarítják a fokokat és leeresztik a vizet a kubikgödrökből, amelyekben a szúnyogok szaporodni szoktak. Az invázió elleni védekezésben a katasztrófavédelem is segített. 

2021. május 05. | Önkormányzat Bővebben

Megkezdődött az Atka felé vezető út 47-es főút és a vasúti átjáró közötti szakaszának javítása, a kátyúzás és padka javítás idején forgalom terelésre, időszakos fennakadásokra lehet számítani az elkövetkező egy-két napban.

2021. május 05. | Önkormányzat Bővebben

Algyőn kinyitottak a szabadidős és kulturális intézmények is.

2021. május 04. | Kultúra Bővebben

Egyre többen költöznek a délnyugati lakóövezetbe Algyőn, így égető problémává vált a csapadékvíz-elvezető rendszer kiépítése a Pipacs és a Gólya utcában.

2021. május 04. | Önkormányzat Bővebben

×