× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Komposztáló edényzetek kiosztása

|
2021. április 21. | Önkormányzat

Algyő Nagyközség Önkormányzata a KEHOP-3.2.1. -15-2016-00006 azonosító számú projekt során 400 darab, 300 literes komposztáló edényt nyert el, mely edényzetek kiosztását megkezdtük.

A lakosság részéről beérkezett igények és az átvett edények darabszáma felett még rendelkezésre áll 93 darab edényzet, így azok kiosztását a továbbiakban is folytatni szeretnénk. Aki eddig az írásos igényét leadta, de még nem vette át, valamint olyan lakosok, akik még szeretnének komposztáló edényzetet, a továbbiakban igénybejelentés nélkül, személyesen tudják átvenni.

Az edények kiosztásának helye: Algyői Polgármesteri Hivatal, Kastélykert u. 40. 

Az edények kiosztása: 2021. április 26-tól, előzetes telefonon történt egyeztetés után: +36 62 517517 / 929. mellék

Az átvétel során kérem, hogy a koronavírus-járvány miatti kormányzati kéréseket szíveskedjenek figyelembe venni, valamint az átvétel során a szükséges védőeszközöket használni, és a védőtávolságokat betartani szíveskedjenek.

Az edényzetek elszállításáról mindenkinek magának kell gondoskodnia.

 

További hírek

Már november 25-e előtt megkezdtük a készülődést a Gyevikult Nkft. által szervezett adventi kézműves programjára. Hiszen a rendezvény egyik foglalkozása a mézeskalács házikó készítés volt. A másik programelemünk ajtódísz készítés volt.

2023. december 05. | Kultúra Bővebben

Székelyhídon került sor a XVII. Érmelléki Kórustalálkozóra, melyen immár másodjára vett részt az Algyői Búzavirág Dalkör.

2023. december 04. | Kultúra Bővebben

A közlekedési szokások és igények megismerése érdekében Algyő vonatkozásában elkészült egy mobilitási kérdőív, amely két irányt érint, egyrészt a lakosságit (Algyő belterület), illetve a munkahelyit (MOL ipartelep, Jura Ipari Park).

2023. december 02. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyői Nőegylet idén is csodaszép adventi koszorút készített a községnek.

2023. december 02. | Napjaink Bővebben

Budapesten, a Szent Gellért Csarnokban rendezték meg a 2. Zen Power Taekwon-do Kids Hatpróba nevű versenyt, ahol az utánpótláskorú harcművészek mérethették meg magukat küzdelem, formagyakorlat, erőmérő, elmélet, gyorsaság és speciáltechnika állomásokon.

2023. december 01. | Sport Bővebben

×