× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kistérségi Nyugdíjas Találkozó

|
2014. május 25. | Napjaink

Az Algyői Szőke Tisza Nyugdíjasklub megrendezte a hagyományos tavaszi nyugdíjas találkozóját. Nagy szeretettel vártuk a meghívott nyugdíjasklubokat, és meghívott vendégeinket.

Megtisztelte jelenlétével a nyugdíjasokat Herczeg József, az algyői polgármester, Némethné Vida Zsuzsanna alpolgármester asszony és az Algyői Faluház és Könyvtár igazgatója, Bene Zoltán úr.

A hagyományainkhoz híven, szépen díszített asztallal, és azon finom kaláccsal vártuk vendégeinket. Közel 220 személy vett részt ezen az eseményen. Herczeg József polgármester úr ünnepi beszéde után Kneip Ferencné köszöntötte a vendégeket és beszélt a klubban történt eseményekről, tervekről, az összefogás fontosságáról. Ezt a napot az tette teljessé, hogy együtt köszönthettük a színpadon szeretett klubtársunkat, Áchim Sándorné Piroskát, aki az idén ünnepli a 80. születésnapját.

A szórakoztató műsort a Búzavirág asszonykórus nyitotta. A folytatás: a meghívott klubok különböző produkciói. Vagyis népdalok, versek, táncok és humoros produkciók tették élvezetessé a programot.

A finom és bőséges ebédet köszönjük a Halászcsárda és a Sziget Vendéglőnek. A Vámos Cukrászda süteménye tovább fokozta a kulináris élvezeteket. Az ebédet finom kávéval zártuk, majd következett a zene és a tánc. Természetesen a tombola sorsolás sem maradt el, mert a remény, hogy a szerencse nekünk kedvez, éltet és izgalomban tart mindenkit. Sokan tartoztak a szerencsés nyertesek közé. A vendégek nagyon örültek, hogy itt lehettek Algyőn, és szép emlékekkel tértek haza.

Köszönöm az Önkormányzatnak, Herczeg József polgármester úrnak, a képviselő-testületnek az anyagi és erkölcsi támogatását.

Köszönöm a faluház igazgatójának, Bene Zoltánnak, valamint munkatársainak: Lele Istvánné Erikának és Olajos Györgynek önzetlen, odaadó munkáját. Köszönet a tombola tárgyakat adományozóknak: Csikós Mihályné, Gonda Károlyné, Kiss Mihályné, Fazekas Etelka, Bús Edéné, Bakos Mártonné, Süli Istvánné, Dr Kovács Ágnes, Horváth Nándorné, Tessényiné Fogarasi Margit, Szabó Sándorné, Szabó Imréné, Vidács Jánosné Piroska, Kneip Ferenc, Kiss Györgyné, Terhes Lászlóné, Terhes Sándorné, Hegedűsné Vári Mária, Bene Zoltán, Lele Istvánné, Olajos György, Vidács Jánosné, Maszlag Józsefné, Jani Andrásné. Támogatásukkal elősegítették rendezvényünk sikeres lebonyolítását. Köszönöm az Algyői nyugdíjasklub minden segítő tagjának a munkáját, önzetlen segítségét, és mindazoknak, akik közreműködtek abban, hogy valamennyien jól érezhettük magunkat.




kapcsolódó anyagok:
Faluház képgalériája a rendezvényről

 

 

 

További hírek

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

×