× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kisteherautó gyulladt ki a 47-esen

|
2008. december 22. | Rendőrség

A Fiat Ducatto kisteherautó Hódmezővásárhely és Szeged között gyulladt ki, az algyői Tisza-híd után a szegedi oldalon.

A Fiat Vásárhely felől tartott Szeged irányába, amikor az algyői Tisza-híd után a vezető észlelte, hogy a jármű motorteréből füst áramlik ki. A járművel lehúzódott és azonnal hívta a tűzoltókat. A szegedi tűzoltók hamarosan ki is értek a helyszínre és megkezdték a jármű oltását. Személyi sérülés nem történt a tüzet a lánglovagok sikeresen megfékezték és eloltották. A tűz keletkezésének oka eddig ismeretlen.

  

 

További hírek

A MÁV vizsgálja a vasútvillamos menetrendjének lehetséges sűrítését, ugyanis a már több mint két éve Szeged és Hódmezővásárhely belvárosai között ingázó járaton egyre többen vannak, reggelente alig lehet felférni a szerelvényekre – értesült a Szegeder.

2024. február 29. | Napjaink Bővebben

A temető bejárati részén és a ravatalozó környékén 2024. március 1-én pénteken megkezdődnek a térkő felújítási munkálatok. A Gyeviép Nkft. által végzett beruházás várhatóan több hetet vesz igénybe.

2024. február 29. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata és az Algyői Könyvtár újabb sikeres pályázatot tudhat magáénak.

2024. február 28. | Önkormányzat Bővebben

Önkormányzatunk részt vett Makón a víziturizmus fejlesztésével foglalkozó konferencián. A Marost érintő határon átnyúló tervek mellett információt kaptunk a magyarországi víziturizmus fejlesztési irányairól, valamint az alsó-Tisza és a Maros aktív víziturisztikai fejlesztési terveiről.

2024. február 28. | Önkormányzat Bővebben

A Süli András Művészeti és Irodalmi Alkotói Kör pályázatot hirdet, Algyő Nagyközség Önkormányzata, valamint a Gyevikult Nkft. támogatásával: JELEK 2024 Irodalmi Pályázat címmel.

2024. február 22. | Kultúra Bővebben

×