× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kisteherautó gyulladt ki a 47-esen

|
2008. december 22. | Rendőrség

A Fiat Ducatto kisteherautó Hódmezővásárhely és Szeged között gyulladt ki, az algyői Tisza-híd után a szegedi oldalon.

A Fiat Vásárhely felől tartott Szeged irányába, amikor az algyői Tisza-híd után a vezető észlelte, hogy a jármű motorteréből füst áramlik ki. A járművel lehúzódott és azonnal hívta a tűzoltókat. A szegedi tűzoltók hamarosan ki is értek a helyszínre és megkezdték a jármű oltását. Személyi sérülés nem történt a tüzet a lánglovagok sikeresen megfékezték és eloltották. A tűz keletkezésének oka eddig ismeretlen.

  

 

További hírek

A csapadékvíz-elvezető rendszerek rekonstrukciójára már nagy szükség volt a nagyközségünkben. Az Aranyhíd utca, a Kócsag és a Tutaj utca kerül most reflektorfénybe.

2024. június 24. | Önkormányzat Bővebben

A Martonosi Szivárvány Óvoda meghívására, szakmaiságra épülő látogatást tettünk testvértelepülésünkön április 26-án.

2024. június 20. | Oktatás Bővebben

Közbeszerzést írnak ki a közvilágítás fejlesztésének második ütemére – erről is döntött májusi rendes ülésén a képviselő-testület, amelynek tagjai összesen húsz napirendi pontot tárgyaltak meg. Módosították a költségvetést is, és elhangzott, hogy egy trafót is kell vásárolniuk.

2024. június 19. | Önkormányzat Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén.

2024. június 19. | Gazdaság Bővebben

Értesítjük a Tisztelt fogyasztóket, hogy a Szegedi Vízmű Zrt. 2024. 06. 24-én és 06. 25-én (hétfőn és kedden) 22:00-tól 05:00 óráig Hálózatöblítési munkákat végez.

2024. június 18. | Gazdaság Bővebben

×