× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kisteherautó gázolt halálra egy motorost a 47-esen

|
2014. október 13. | Rendőrség

A helyszínen meghalt az a segédmotoros-kerékpárral közlekedő férfi, akit egy kisteherautó ütött el a 47-es főút 215-ös kilométerénél, a Szeged felé vezető oldalon hétfőn reggel fél 6 körüli időben.

A helyszíni szemle adatai szerint egy segédmotoros-kerékpáros Algyő felől Szeged felé közlekedett a külső sávban, amikor eddig tisztázatlan körülmények között egy vele azonos irányba haladó kisteherautó elütötte.

A 61 éves algyői férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínre érkező mentők már nem tudták megmenteni az életét.

A baleset körülményeit és a felelősség kérdését a Szegedi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A helyszíni szemle idejére a rendőrség a külső forgalmi sávot lezárta, a belső sávban a forgalom zavartalan - közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

 

További hírek

Algyő Nagyközség Önkormányzatnak kérésére a Gyeviép Nkft. munkatársai elkészítették az új bölcsődéhez szánt parkoló részt. Az épülettel szemben, az iskola vonalában mintegy 90 méter hosszan szórt útpadkát alakítottak ki.

2023. szeptember 21. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyő Foltvarrók Köre augusztus 26-án, szombaton ellátogatott a Magyar Foltvarró Céh által szervezett Országos Foltvarró Fesztiválra, Budapestre a Kultúrszövőgyárba.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

Napjainkban meglehetősen gyorsan kézhez kaphatunk bestseller könyveket a saját anyanyelvünkön. Ez olyan természetessé vált, hogy bele sem gondolunk, hogy egy viszonylag frissen megírt, több száz oldalas idegen nyelvű regény hogyan kerülhet az éjjeliszekrényünkre magyarul. A fordítás rejtelmeiről Illés Róbert, algyői műfordítóval beszélgettünk.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

A szabadstrand területén új kikapcsolódási és sportolási lehetőség nyílt az oda érkezők számára. 936.000 forint kivitelezés összegből kialakításra került ott egy új strandkézilabda pálya.

2023. szeptember 20. | Sport Bővebben

Füzesy István és az ALTE idén nyolcadik alkalommal rendezte meg a Tisza-Parti Partyt, amely nyolcadik alkalommal is nagy sikert aratott. Ezúttal a búcsú hétvégéjén várták a szabadstrandra a kikapcsolódni vágyókat.

2023. szeptember 20. | Napjaink Bővebben

×