× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kisteherautó gázolt halálra egy motorost a 47-esen

|
2014. október 13. | Rendőrség

A helyszínen meghalt az a segédmotoros-kerékpárral közlekedő férfi, akit egy kisteherautó ütött el a 47-es főút 215-ös kilométerénél, a Szeged felé vezető oldalon hétfőn reggel fél 6 körüli időben.

A helyszíni szemle adatai szerint egy segédmotoros-kerékpáros Algyő felől Szeged felé közlekedett a külső sávban, amikor eddig tisztázatlan körülmények között egy vele azonos irányba haladó kisteherautó elütötte.

A 61 éves algyői férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínre érkező mentők már nem tudták megmenteni az életét.

A baleset körülményeit és a felelősség kérdését a Szegedi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A helyszíni szemle idejére a rendőrség a külső forgalmi sávot lezárta, a belső sávban a forgalom zavartalan - közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×