× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kispesten is nyertek az algyői lányok

|
2021. november 24. | Sport

A nyitott védekezés gyümölcse

Női kézilabda, NB I/B, Keleti csoport, 10. forduló: Kispest (8.) – Levendula Hotel FKSE Algyő (3.) 32–36 (19–17)

Gyál, 100 néző.
Vezette: Dulai, Pisák.
Levendula Hotel FKSE-Algyő: Dobó, Gadányi (kapusok), Vass V., Nikolayenko 6, Miklós 3, Lovistyék, Zsilák, Balázs, Farkas K. 2, Szepesi 10, Simon A. 3, Rózsa 1, Aracsi 1, Csáki 5, Németh 5, Gercsó. Edző: Farkas József.

Farkas József: A mérkőzést megelőzően negatív érzések voltak bennem, nem éreztem a lányokban azt az átütő energiát, ami eddig jellemzett minket, ezt szóvá is tettem a bemelegítésnél. Az első játékrészt nem kezdtük jól, sok apró hibánkat kihasználta ellenfelünk. Szerencsére több játékos is megrázta magát és felébredt, Szepesi a hátán vitte a csapatot, Csáki és Németh remek betörésekből volt eredményes. A védekezésünk elkezdett feljavulni, így csak kétgólos hátrányból várhattuk a második félidőt. Sikerült rendezni a sorokat, Dobó Mónika remekül szállt be a kapuba, Miklós, Farkas és Nikolayenko is brillírozott. A védekezésünk sziklakeménnyé alakult át Zsilák, Rózsa és Simon által, remekül oldották meg, amire készültünk. A nyitott védekezés ismét hatásos fegyverként üzemelt, Szepesi és Miklós is fontos lerohanásgólokat szerzett. Jobban bírtuk ismét fejben és erőben a mérkőzést, valamint három parádés szakasznak köszönhetően nagyobb előnyre tettünk szert. Nagyon büszke vagyok ismét a csapatomra, ugyanolyan küzdéssel sikerült nyernünk, mint előzőleg az FTC U22 ellen. Hihetetlen, hogy tizennégy pontunk van jelenleg, nagyon jó formában vagyunk, nem állunk meg itt.

Meglepték a listavezetőt

Férfikézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 8. forduló: Törökszentmiklósi Székács (1.) – QSM-Algyő (10.) 34–29 (15–16)

Törökszentmiklós, 100 néző. Vezette: Hajdu, Halász.
QSM-Algyő: Széll – Engi, Vass 9, Kádas 5, Míg 3, Csamangó 5, Czirják 2.
Csere: Varga (kapus), Mészáros, Kosik, Tóth B. 2, Pintér 3, Üveges, Czékus, Nagy, Morva. Edző: Prislinger Tibor.

Prislinger Tibor: Az első negyven percben jól ment a játék, meg tudtuk lepni a listavezető ellenfelünket. Utána jöttek a pontatlan, fegyelmezetlen befejezések, és a védekezésünk is fellazult. Az utolsó tizenöt percben sajnos két új szereplője is lett a mérkőzésnek, ami nagyban meghatározta, hogy nem tudtunk visszakapaszkodni. Látszik, hogy jó irányba haladunk. Ha nagyobb fegyelemmel játsszunk, a győzelem is elérhető az elöl álló csapatokkal szemben is.

 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde 2022.12.24.-2023.01.01. között zárva tart. Nyitás 2023.01.02. Az algyői Bóbita Bölcsődében jelenleg minden hely foglalt. Az intézmény teltházzal működik. 

2022. december 08. | Oktatás Bővebben

2022. december 06.-án 11:00-15:00 óra között lezárásra kerül a Tisza töltésének az algyői vasúti híd és az Algyői-főcsatorna közötti szakasza, az Algyői szvtp-en végzendő műszaki feladatok miatt. 

2022. december 02. | Gazdaság Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete pályázatot hirdet a Gyevikult NKft. ügyvezető igazgatói álláshely betöltésére.

2022. november 29. | Önkormányzat Bővebben

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2022. december 19. napjától 2023. január 6. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2022. november 29. | Önkormányzat Bővebben

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk, az MVM Démász Áramhálózati Kft. a közcélú villamos hálózaton előre tervezett munkálatokat fog végezni, az alábbi időszakokban és területeken. Ezen időszakokban a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog.

2022. november 29. | Gazdaság Bővebben

×