× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kirúgásból született gól Tiszaszigeten, már dobogós az Algyő

|
2022. szeptember 23. | Sport

Zsinórban harmadjára nyert az Algyő, pedig sokáig pontszerzésre állt az FK 1899 Szeged, viszont a végén a hazaiaknak sikerült feltörniük a szegediek kapuját, és ezzel felléptek a dobogó harmadik fokára.

Algyő–FK 1899 Szeged-SZEOL 2–0 (0-0)

Algyő, 100 néző. Vezette: Ézsiás Gábor József – jól (Kovács B., Krepsz).

Algyő: Szabó G. – Rádi, Bozóki, Kiss R., Horváth A., Kardos (Jernei, 59.), Kovács M., Daróczi (Miklós, 86.), Táncos (Feketes Á., 62.), Deák (Bakó, 76.), Selyem (Csehó, 86.). Edző: Fülöp Tibor.
FK Szeged: Garamvölgyi – Bürgés (Miklós, 79.), Buchholcz (Hüvös, a szünetben), Giba, Csuka, Szüts (Vánkay, a szünetben), Tóth Á. (Cs. Tóth, a szünetben), Frankó, Martinkovics (Hochheiser, 70.), Zsédely, Sisák. Edző: Dóra János.
Gólszerzők: Fekete Á. (75.), Daróczi (81., 11-esből).
Kiállítva: Csuka (79.).
Jók: Hováth A., Kiss R., Daróczi, Bozóki, ill. mindenki.

Fülöp Tibor: – Egy szervezett csapattal szemben végig uraltuk a meccset, és megérdemelt győzelmet szereztünk.

Dóra János: – Szívünk-lelkünk benne volt ebben a meccsben is. Van jövőnk! Büszke vagyok a csapatra.

A 6. forduló programja, szombat, 16 óra: Szentesi Kinizsi–Algyő

forrás: algyosk.hu

 

További hírek

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2023. december 23. napjától 2024. január 1. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2023. december 09. | Önkormányzat Bővebben

Javult a határ menti folyóvizek állapota annak a 4,06 millió eurós (1,542 milliárd forintos) költségvetésű, uniós támogatással megvalósuló beruházásnak köszönhetően, mely során négy romániai és két magyarországi településen korszerűsítették a szennyvíz-kezelését – közölte Tóth Godó Valéria, a Szegedi Vízmű Zrt. projektvezetője szerdán Szegeden.

2023. december 08. | Gazdaság Bővebben

Az Algyői kétségkívül az egyik legjobb a Napfény Városának vonzásköréből, ha a halételeket vizsgáljuk. Persze még akkor is komoly vetélytárs a Kiskőrössy, az Öreg Kőrössy és a Fehértói. Amennyiben csak a halászlét vizsgáljuk, a magam részéről Kárpát medencei szinten az Algyőit halászcsárdáét tartom a legmeggyőzőbbnek a tiszai (szegedi) műfajban.

2023. december 07. | Gazdaság Bővebben

Már november 25-e előtt megkezdtük a készülődést a Gyevikult Nkft. által szervezett adventi kézműves programjára. Hiszen a rendezvény egyik foglalkozása a mézeskalács házikó készítés volt. A másik programelemünk ajtódísz készítés volt.

2023. december 05. | Kultúra Bővebben

Székelyhídon került sor a XVII. Érmelléki Kórustalálkozóra, melyen immár másodjára vett részt az Algyői Búzavirág Dalkör.

2023. december 04. | Kultúra Bővebben

×