× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kirúgásból született gól Tiszaszigeten, már dobogós az Algyő

|
2022. szeptember 23. | Sport

Zsinórban harmadjára nyert az Algyő, pedig sokáig pontszerzésre állt az FK 1899 Szeged, viszont a végén a hazaiaknak sikerült feltörniük a szegediek kapuját, és ezzel felléptek a dobogó harmadik fokára.

Algyő–FK 1899 Szeged-SZEOL 2–0 (0-0)

Algyő, 100 néző. Vezette: Ézsiás Gábor József – jól (Kovács B., Krepsz).

Algyő: Szabó G. – Rádi, Bozóki, Kiss R., Horváth A., Kardos (Jernei, 59.), Kovács M., Daróczi (Miklós, 86.), Táncos (Feketes Á., 62.), Deák (Bakó, 76.), Selyem (Csehó, 86.). Edző: Fülöp Tibor.
FK Szeged: Garamvölgyi – Bürgés (Miklós, 79.), Buchholcz (Hüvös, a szünetben), Giba, Csuka, Szüts (Vánkay, a szünetben), Tóth Á. (Cs. Tóth, a szünetben), Frankó, Martinkovics (Hochheiser, 70.), Zsédely, Sisák. Edző: Dóra János.
Gólszerzők: Fekete Á. (75.), Daróczi (81., 11-esből).
Kiállítva: Csuka (79.).
Jók: Hováth A., Kiss R., Daróczi, Bozóki, ill. mindenki.

Fülöp Tibor: – Egy szervezett csapattal szemben végig uraltuk a meccset, és megérdemelt győzelmet szereztünk.

Dóra János: – Szívünk-lelkünk benne volt ebben a meccsben is. Van jövőnk! Büszke vagyok a csapatra.

A 6. forduló programja, szombat, 16 óra: Szentesi Kinizsi–Algyő

forrás: algyosk.hu

 

További hírek

Szeptember elsején ünnepelte születésnapját, az algyői Bóbita Bölcsőde, ugyanis 2007 őszén nyitotta meg kapuit. Az intézmény az elmúlt 15 évben mintegy 400 kisgyermek számára biztosított ellátást.

2022. szeptember 24. | Bővebben

A központi címregiszterről és a címkezelésről szóló kormány rendelet bekezdése értelmében a Kormány címképzésért felelős szervként, az ingatlan fekvése szerint illetékes települési önkormányzat jegyzőjét jelölte ki.

2022. szeptember 22. | Önkormányzat Bővebben

A település a rendszerváltás után önállósult, levált Szegedről. Azóta az itt olajkutakat működtető Moltól érkező iparűzési adónak köszönhetően gazdag településnek számít. Illetve: annak számított.

2022. szeptember 22. | Napjaink Bővebben

Felhívom a figyelmet, hogy a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Szegedi Járási Hivatal mézelő méhek nyúlós költésrothadásának megállapítása miatt méhegészségügyi települési zárlatot rendelt el – a csatolt térkép alapján – az alábbi területre

2022. szeptember 21. | Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Védelmi Bizottság közigazgatási és honvédelmi feladatainak begyakorlásához a „Fekete Vár 2022” elnevezésű hon- és rendvédelmi gyakorlatot tart Algyőn.

2022. szeptember 21. | Rendőrség Bővebben

×