× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kihívás napja az Algyői Szivárvány Óvodában

|
2015. június 02. | Oktatás
Évről évre hagyománya van annak, hogy a települések részt vesznek a Kihívás napi rendezvényeken – a mozgást, az aktív életmódot szeretnék népszerűsíteni.

Algyő rendezvénysorozatában az óvodánk is bekapcsolódott, hiszen nevelési programunk tökéletesen harmonizál az esemény célkitűzéseivel. Közös zenés tornával alapoztuk meg a kollektív mozgásöröm átélését, majd csoportonként vették birtokba a gyermekek az új tornapadokat, gyermekkerékpárokat és ugráló labdákat. A játékos feladatok a koordinációs és kondicionális képességeket mozgósították, az új eszközök pedig a motivációs bázist biztosították. Az egyes állomásokon a lelkes fiatal kézilabdás lányok és edzőik koordinálták a gyermekeket a feladatok mintaszerű bemutatásával és segítésével. Így megvalósult a pozitív minta megjelenítése és a hiteles személyektől való tanulás is.

A nap sikerét bizonyította az óvodás gyerekek és felnőttek lelkesedése.
 

További hírek

Tájékoztatom a Tisztelt Algyőieket, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2024. július 22. napjától 2024. augusztus 25. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2024. július 16. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyői Egyesített Szociális Intézmény Házi Gondozói Szolgálata pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony keretében házi gondozó munkakör betöltésére.

2024. július 15. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő belterület 1647 hrsz. alatti ingatlanon található nettó 22 m2 alapterületű felépítmény és 9,04 m2 nagyságú terasz határozatlan idejű hasznosítására.

2024. július 09. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő, belterület 996 hrsz., a valóságban Algyő, Kastélykert utca 62. szám alatti üzlethelyiség (jelenleg Kínai üzlet) 2024. október 1. napjával kezdődő határozott/határozatlan idejű hasznosítására vonatkozóan.

2024. július 09. | Önkormányzat Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén. A szúnyoggyérítés 2024. július 08-án a napnyugta utáni időszakban kerül elvégzésre.

2024. július 05. | Gazdaság Bővebben

×