× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kihívás napja az Algyői Szivárvány Óvodában

|
2015. június 02. | Oktatás
Évről évre hagyománya van annak, hogy a települések részt vesznek a Kihívás napi rendezvényeken – a mozgást, az aktív életmódot szeretnék népszerűsíteni.

Algyő rendezvénysorozatában az óvodánk is bekapcsolódott, hiszen nevelési programunk tökéletesen harmonizál az esemény célkitűzéseivel. Közös zenés tornával alapoztuk meg a kollektív mozgásöröm átélését, majd csoportonként vették birtokba a gyermekek az új tornapadokat, gyermekkerékpárokat és ugráló labdákat. A játékos feladatok a koordinációs és kondicionális képességeket mozgósították, az új eszközök pedig a motivációs bázist biztosították. Az egyes állomásokon a lelkes fiatal kézilabdás lányok és edzőik koordinálták a gyermekeket a feladatok mintaszerű bemutatásával és segítésével. Így megvalósult a pozitív minta megjelenítése és a hiteles személyektől való tanulás is.

A nap sikerét bizonyította az óvodás gyerekek és felnőttek lelkesedése.
 

További hírek

Az elmúlt hétvégén rendezték meg Hatvanban, a XXI. ITF Taekwon-do Nemzetek Kupáját. A versenyre, 8 ország több mint 300 sportolója nevezett. A harcművészek küzdelem és formagyakorlat kategóriákban mérhették össze tudásukat. Az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do Szakosztálya 3 fővel képviseltette magát, akik 2 éremmel térhettek haza.

2023. május 31. | Sport Bővebben

Algyő Nagyközség Képviselő-testülete a 2023. május hó 31. napján tartott ülésén, a 148/2023. (V.31.) Kt, határozatával megállapította, hogy az Algyő Nagyközség Önkormányzata tulajdonában álló víziközművek koncessziós szerződés keretében történő üzemeltetésére a Szegedi Vízmű Zrt részéről benyújtott pályázat érvényes, a pályázati eljárás eredményes.

2023. május 31. | Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet az Algyő, Egészségház u. 42. I. emelet 4. szám alatt megüresedő költségalapú bérlakás legfeljebb 5 évre történő bérbeadására, 2023. július 01-től.

2023. május 30. | Önkormányzat Bővebben

Az „Esély Otthon az algyői fiataloknak" (EFOP-1.2.11-16-2017-00045) elnevezésű pályázat keretében az Algyő, Kosárfonó utca 16. szám alatti ingatlanban 13 lakás került kialakításra. Algyő Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet 11 lakásingatlan kedvezményes használatára.

2023. május 30. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet az Algyő, Búvár u. 9. fsz. 2. szám alatt megüresedő költségalapú bérlakás legfeljebb 5 évre történő bérbeadására, 2023. július 01-től.

2023. május 30. | Önkormányzat Bővebben

×