× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: újabb győzelmével a bajnoki cím küszöbén az FKSE-Algyő

|
2014. május 06. | Sport
A tabella alsó harmadához tartozó Békéscsaba ellen lehengerlő győzelmet aratott az FKSE-Algyő, amely győzelmét a klubelnöknek, Bella Árpádnak ajánlja.

Már az első félidőben megszórta viharsarki ellenfelét az FKSE, amely végül ráduplázott ellenfelére, s megérdemelten győzött 34-17-re. Barok István tanítványai így két fordulóval a bajnokság vége előtt hárompontos előnyük birtokában már a bajnoki cím küszöbén toporognak. Amennyiben a következő mérkőzésükön, a jelenleg 11. helyen álló Püspökladány otthonában akár csak egy pontot is szereznek – a papírforma szerint toronymagas esélyes az algyői csapat – már át is lépik ezt a küszöböt.

Férfi kézilabda NB II Délkeleti csoport 19. forduló: FKSE-Algyő – Békéscsabai BDSK 34-17 (17-11)

Algyő, 50 néző. Vezette: Major, Takács.
FKSE-Algyő: Deák – Béleczki 1, Juhász, Kiss 2, Valaczkai 8, Varga 2, Zombori 2. Csere: Farkas (kapus) Major 6, Berta L. 1, Szögi Z. 4/1, Kocsis 4/1, Szepesi 2, Bolvári 1, Szélpál 1, Zsadányi. Edző: Barok István.
Hétméteres: 2/2, ill. 5/3.
Kiállítás: 14 perc, ill. 2 perc.

Barok István: "Ezt a győzelmet elnökünknek, Bella Árpádnak ajánljuk, aki, amikor átvette a gárdát Vágó Attilától, bajnokcsapatot álmodott. Ehhez az álomhoz már csak egy pont kell, két meccsből."
 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×