× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: szoros vereségeket szenvedtek az FKSE csapatai

|
2014. december 05. | Sport

Kis híján pontot rabolt, de sajnos végül egygólos vereséget szenvedett az FKSE Algyő a Primavera Mizse KC otthonában.

Nagyon motiváltan léptek pályára Lajosmizsén szombaton, az NB I/B keleti férfi kézilabda-bajnokság tizenegyedik fordulójában a Tisza-parti fiúk, s ezzel nagy mértékben megnehezítették az esélyesebbnek számított hazaiak győzelemért vívott harcát. A kiélezett küzdelemben a csapatok felváltva dobták góljaikat, az eredményjelző hol az egyik, hol a másik gárda előnyét mutatta. A végjátékban azonban a mizseiek koncentráltak jobban, így nekik járt a két pont.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 11. forduló: Primavera Mizse KC – FKSE Algyő 31-30 (15-13)

Lajosmizse, Polyák Imre Sportcsarnok, 200 néző. Vezette: Bacs József, Bóna Szabolcs.
FKSE Algyő: KISS O. – AMBRUS 6, Raffai 1, Zöldy 4, László, Szepesi 1, TEIMEL 3. Csere: Farkas (kapus), Gazsó 4, Pál, Kocsis 3, KARDOS 5, Valaczkai, Béleczki 1, Varga 2, Bolvári. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: "Magas színvonalú, látványos mérkőzést vívtunk. Minden energiánkat mozgósítottuk a győzelem érdekében. Talán egy döntetlen jobban megfelelt volna a játék képének, de ilyen a kézilabda, ezen a napon Lajosmizse nyert egy góllal…"

Férfi kézilabda NB II Délkeleti csoport, 10. forduló: Kunszentmártoni KSK – FKSE Algyő II. 25-23 (11-11)

Kunszentmárton 150 néző. Vezette: Oláh, Vass.
FKSE Algyő II.: GERA- Czirják 2, ZSADÁNYI 3, Szélpál 2, BERTA T. 4, VÖRÖS 2, Zombori 1. Csere: Pallér (kapus) ENGI 4, Morva 2, Miksi 1, Sárkány 2, Pál V., Pádár, Tóbiás, Bozsák. Megbízott edző: Bella Árpád.
Kiállítás: 10 perc, ill. 6 perc.
Hétméteres: 9/6 ill. 4/3.

Bella Árpád: "Kemény csatában most a hazaiak nyertek, de tavasszal remélem mi szerezzük meg a két pontot!"

 

További hírek

Május elsejétől az algyői Borbála fürdő is újra várja vendégeit, akik már a megújult beléptetőrendszeren keresztül jutnak be, ugyanis a járványhelyzet alatt lecserélték a karórás rendszert.

2021. május 07. | Sport Bővebben

Kitakarítják a fokokat és leeresztik a vizet a kubikgödrökből, amelyekben a szúnyogok szaporodni szoktak. Az invázió elleni védekezésben a katasztrófavédelem is segített. 

2021. május 05. | Önkormányzat Bővebben

Megkezdődött az Atka felé vezető út 47-es főút és a vasúti átjáró közötti szakaszának javítása, a kátyúzás és padka javítás idején forgalom terelésre, időszakos fennakadásokra lehet számítani az elkövetkező egy-két napban.

2021. május 05. | Önkormányzat Bővebben

Algyőn kinyitottak a szabadidős és kulturális intézmények is.

2021. május 04. | Kultúra Bővebben

Egyre többen költöznek a délnyugati lakóövezetbe Algyőn, így égető problémává vált a csapadékvíz-elvezető rendszer kiépítése a Pipacs és a Gólya utcában.

2021. május 04. | Önkormányzat Bővebben

×