× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: örömből és bánatból is kijutott az FKSE csapatainak

|
2014. november 25. | Sport
Újabb győzelemmel gazdagodott az FKSE Algyő az NB I/B Keleti csoport tizedik fordulójában. Dankó Ervin tanítványai az Orosházi FKSE U23-as csapatától rabolták el a két pontot.

A nézők ezúttal egy gólokban gazdag, de kevésbé izgalmas meccsnek lehettek tanúi. Az algyőiek a kezdetektől fogva uralták a meccset, s már az első félidőben megnyugtató előnyt szereztek, amelyet a mérkőzés második játékrészében tovább növeltek. Az orosházi fiatalok ugyan próbálták szorossá tenni az eredményt, de nem jelentettek komolyabb veszélyt a házigazdákra. A hazaiak olykor még egy kis technikai fegyelmezetlenséget is megengedhettek maguknak, így is tizenegy gólos győzelmet arattak.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 10. forduló: FKSE Algyő – Orosházi FKSE U23 33-22 (16-10)

Algyő, 250 néző. Vezette: Babicz Gábor, Haskó Tamás.
FKSE Algyő: KISS O. – Ambrus 3, Zöldy 2, LÁSZLÓ 4, Szepesi 4, KOCSIS 4, Béleczki 2. Csere: Deák (kapus), RAFFAI 1, Gazsó 1, Pál 1, Kiss A., Valaczkai 3, Varga 1, Bolvári 1, TEIMEL 6. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: "Sikerült érvényesítenünk a tudásbeli és erőbeli fölényünket. Végre komoly gólkülönbségű győzelmet arattunk."

Férfi kézilabda NB II Délkeleti csoport, 9. forduló: FKSE Algyő II. – Törökszentmiklósi Székács SE 24-25 (13-8)

Algyő, 70 néző. Vezette: Fogl, Tomkovics.
FKSE Algyő II.: GERA – Czirják 1, VÖRÖS 6/2, SZÉLPÁL 5, Pádár 1, ZSADÁNYI 1, Zombori 1. Csere: Pallér (kapus) BERTA T. 3, MORVA 4, Bozsák 1, Tóth, Pál Á. 1, Pál V., Sárkány, Tóbiás. Edző: Barok István
Kiállítás: 12 perc, ill. 4 perc.
Hétméteres: 5/2, ill. 6/5.

Barok István: "A vendégek egyszer vezettek, két másodperccel a vége előtt. A három bíró ragyogóan együttműködött, sajnos ebből a főbíró az ellenfél edzőjeként funkcionált. Ha a szövetségnek jó ez a felállás, lelkük rajta. Rég láttam sírni a játékosaimat az öltözőben, de ez bizonyítja, hogy igazi sportemberek!"
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×