× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: nem termett babér az FKSE Algyőnek Egerben

|
2015. április 03. | Sport
Nem tudta megszorítani az EX-ON FKSE Algyő bajnokaspiráns Eger csapatát idegenben a másodosztály 19. fordulójában.

A mérkőzés nem sok meglepetést okozott, bár kissé szorosabb végeredményre számítottak az FKSE Algyőért szurkolók. A vendégek nem tudták felvenni a tabella első helyén álló hazaiak ritmusát, s gólszerzési lehetőségeiket sorra elhibázták. A következő hétvégén pihenhetnek ugyan a fiúk, de két hét múlva újabb nehéz mérkőzés vár rájuk: a második helyen álló Nyíregyháza csapatát fogadják.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 19. forduló: SBS Eger Eszterházy SZSE – EX-ON FKSE Algyő 32-16 (15-6)

Eger, Eszterházy Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Horváth Zoltán, Simó András.
FKSE Algyő: KISS – Varga 1, Zöldy 1, Gazsó 5, Kardos, Ambrus, Teimel 2. Csere: Farkas (kapus), Valaczkai 1, Pál, Engi 1, Kocsis 5, Miksi, Béleczki, Raffai, Zsadányi. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: "Egy rettenetesen erős ellenfél otthonában nehezen lendültünk játékba. A múlt heti mélyütés után próbáltunk helytállni. Vissza kell szerezni a hitünket, és akkor újra sikeresek leszünk. Gratulálok az Egernek a bajnoki címhez!"

A hajrában bukott el az FKSE-Algyő II.

Újkígyósra volt hivatalos az FKSE Algyő második csapata hétvégén. Barok István tanítványai magabiztos szünetbeli előnyük ellenére végül két góllal kikaptak a Békés megyei rivális otthonában.

Újkígyósi KC – FKSE Algyő II. 23-21 (10-14)

Újkígyós 200 néző, vezette: Sándor, Szikszay.
FKSE Algyő II.: STAVRI – Czirják 1, Pál Á. 2, Zsadányi, Kiss 2, Morva 2, Zombori 6/1. Csere: Berta L. 1, Berta T. 2, MIKSI 3, Sárkány 2, Pádár, Pál V., Tóth. Edző: Barok István.

Barok István: "Baljós előjelek ellenére, csak azért is hangulatban 45 percig uraltuk a mérkőzést. Az utolsó negyedórára elfogytunk, létszámban, góllövésben, ötletben. Ráadásul két, addig elütő színű trikóban kiválóan ténykedő fiatalember magára húzta a hazaiak mezét. Mindenki küzdött, de csak két átlag fölötti teljesítmény volt a csapatban."
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×