× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: nem sikerült a bravúr az FKSE-nek a Fradi otthonában

|
2014. október 16. | Sport

Vereséggel folytatta szereplését a másodosztályban az FKSE Algyő, Dankó Ervin legénysége a bajnokaspiráns FTC otthonában maradt alul 32-27-re.

A vendégek rosszul kezdték a mérkőzést, így már a meccs elején olyan hátrányra tettek szert, melyet a 60 perc alatt nem sikerült ledolgozniuk. A Fradi igazi bajnokesélyeshez méltón végig harciasan és magabiztosan uralta a játékot, s nem engedte ki a kézéből kezdeti előnyét. Az algyőiek minden energiájukat mozgósították, de sajnos ez kevésnek bizonyult a pontrabláshoz. A papírforma érvényesült: a mérkőzés ötgólos Fradi győzelemmel zárult.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 3. forduló: Ferencvárosi TC – FKSE Algyő 32-27 (16-11)

Budapest, Elek Gyula Aréna, 100 néző. Vezette: Kovács Tibor, Mándli Balázs.
Szeged: KISS O. – Ambrus 6, Raffai, Zöldy, LÁSZLÓ 6, Szepesi 4, Teimel 1. Csere: Farkas (kapus), Gazsó 3, Pál, Kocsis 1, Kupcsik, Valaczkai 3, Bélecki 2, Varga, Bolvári 1. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: "Megpróbáltunk meglepetést okozni az egyik legjobb csapat otthonában. Küzdöttünk, harcoltunk, de saját bizonytalanságaink miatt nem nyerhettünk."

 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×