× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: nem sikerült a bravúr az FKSE-nek a Fradi otthonában

|
2014. október 16. | Sport

Vereséggel folytatta szereplését a másodosztályban az FKSE Algyő, Dankó Ervin legénysége a bajnokaspiráns FTC otthonában maradt alul 32-27-re.

A vendégek rosszul kezdték a mérkőzést, így már a meccs elején olyan hátrányra tettek szert, melyet a 60 perc alatt nem sikerült ledolgozniuk. A Fradi igazi bajnokesélyeshez méltón végig harciasan és magabiztosan uralta a játékot, s nem engedte ki a kézéből kezdeti előnyét. Az algyőiek minden energiájukat mozgósították, de sajnos ez kevésnek bizonyult a pontrabláshoz. A papírforma érvényesült: a mérkőzés ötgólos Fradi győzelemmel zárult.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 3. forduló: Ferencvárosi TC – FKSE Algyő 32-27 (16-11)

Budapest, Elek Gyula Aréna, 100 néző. Vezette: Kovács Tibor, Mándli Balázs.
Szeged: KISS O. – Ambrus 6, Raffai, Zöldy, LÁSZLÓ 6, Szepesi 4, Teimel 1. Csere: Farkas (kapus), Gazsó 3, Pál, Kocsis 1, Kupcsik, Valaczkai 3, Bélecki 2, Varga, Bolvári 1. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: "Megpróbáltunk meglepetést okozni az egyik legjobb csapat otthonában. Küzdöttünk, harcoltunk, de saját bizonytalanságaink miatt nem nyerhettünk."

 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×