× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: nem bírt az FKSE-fakó a Kiskunfélegyházával

|
2014. október 14. | Sport
Nem tudta megtörni nyeretlenségét az FKSE Algyő II., Barok István legénysége múlt héten hazai pályán a Kiskunfélegyházával szemben maradt alul.

Férfi kézilabda NB II Délkelet csoport, 3. forduló: FKSE-Algyő II. – Kiskunfélegyházi HTK 29-34 (15-17)

Algyő, 100 néző. Vezette: Major, Takács.
FKSE: GERA – Czirják 1, Vörös 3, Szélpál 7, BERTA T. 7, Zsadányi, Zombori 5/1. Csere: PALLÉR (kapus), Pádár 1, Pál 1, Bozsák 2, Szőri 1, Sárkány 1, Udvari, Tóth. Edző: Barok István
Hétméteresek: 2/1, ill. 5/4.
Kiállítások: 14 perc, ill. 12 perc.

Barok István: "Igazi rangadó volt, az elején mi, a végjátékban a Félegyháza ment öttel. Két perccel a vége előtt, a volt válogatott Nagy Zoli két gólos vendégvezetésnél bejött egy hetesre és megfogta, s ezzel ő lett a meccs embere!"
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×