× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: Mezőkövesden is nyert az FKSE Algyő

|
2014. december 16. | Sport
Győzelemmel zárta az FKSE Algyő az NB I/B keleti férfi kézilabda-bajnokság első félévét, így 14 ponttal az előkelő hatodik helyen áll a tabellán.

A pontszerzés reményében utazott az FKSE Algyő a bajnokság tizenharmadik fordulójában Mezőkövesdre, és végül valóra is váltotta elképzelését. A papírforma az algyői fiúknak kedvezett ugyan, az első félidő elején mégis úgy tűnt, a buszon maradt Dankó Ervin legénysége. Az időkérés után Kocsis Lászlóék szerencsére rendezték soraikat, majd a szünetre már hétgólos előnnyel mehettek.

A második félidőben tovább nőtt az algyőiek fölénye. A hazaiak ekkor nagy hajrába kezdtek, kihasználták a vendégek lankadó figyelmét, és szorossá tették a mérkőzést. A végjátékban azonban megrázta magát az FKSE Algyő, és ötgólos vereséget mért a házigazdákra.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 13. forduló: Mezőkövesdi KC U23 – FKSE Algyő 29-34 (14-21)

Mezőkövesd, Városi Sportcsarnok, 120 néző. Vezette: Bujdosó Zoltán, Mihály András.
FKSE Algyő: KISS O. – Ambrus 1, Raffai 1, Zöldy 2, LÁSZLÓ 6, Szepesi 3, TEIMEL 7. Csere: Deák (kapus), Gazsó 2, Pál, KOCSIS 10, Kardos 1, Valaczkai 1, Béleczki, Varga, Bolvári. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: "Változatos mérkőzést vívtunk a mezőkövesdi fiatalokkal. Fiaim már többedszerre komoly lelki erőről tettek tanúbizonyságot. A csapatom újra jelesre vizsgázott."
 

További hírek

2022. augusztus 9-én a Kastélykert u. 44 előtt csőtörés történt, ezért a Szegedi Vízmű Zrt. közlése alapján időszakos vízhiány tapasztalható a Géza utca és a Szamóca utca között. A hiba elhárítása folyamatban van, a javítás körülbelül 3 órát vesz majd igénybe.

2022. augusztus 09. | Gazdaság Bővebben

A magyar versenyzők négy érmet, közte két aranyat szereztek szombaton a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság első döntős napján, írta az MTI. Kopasz Bálint visszaszerezte világbajnoki címét K-1 1000 méteren és a Kiss Blanka, Lucz Anna duó is remek teljesítménnyel nyerte meg a K-2 200 métert.

2022. augusztus 07. | Sport Bővebben

50 kilogrammnyi csirkehúst lopott a házból a 45 éves férfi.

2022. augusztus 05. | Rendőrség Bővebben

Szingapúrból érkeztek fiatal edzők az Algyői Vizisport Egyesülethez, hogy megnézzék, hogyan lehet egy ötletből egy remek egyesületet építeni. A fiatalok nagyon lelkesen és nyitottan ismerkednek a hazánkban működő kajak-kenu sport struktúrájával és az edzések módszertanával.

2022. augusztus 03. | Sport Bővebben

Befizetés, beiratkozás, szünet, családi délelőtt, ballagás a Bóbita Bölcsődében

2022. augusztus 01. | Oktatás Bővebben

×