× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: Mezőkövesden is nyert az FKSE Algyő

|
2014. december 16. | Sport
Győzelemmel zárta az FKSE Algyő az NB I/B keleti férfi kézilabda-bajnokság első félévét, így 14 ponttal az előkelő hatodik helyen áll a tabellán.

A pontszerzés reményében utazott az FKSE Algyő a bajnokság tizenharmadik fordulójában Mezőkövesdre, és végül valóra is váltotta elképzelését. A papírforma az algyői fiúknak kedvezett ugyan, az első félidő elején mégis úgy tűnt, a buszon maradt Dankó Ervin legénysége. Az időkérés után Kocsis Lászlóék szerencsére rendezték soraikat, majd a szünetre már hétgólos előnnyel mehettek.

A második félidőben tovább nőtt az algyőiek fölénye. A hazaiak ekkor nagy hajrába kezdtek, kihasználták a vendégek lankadó figyelmét, és szorossá tették a mérkőzést. A végjátékban azonban megrázta magát az FKSE Algyő, és ötgólos vereséget mért a házigazdákra.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 13. forduló: Mezőkövesdi KC U23 – FKSE Algyő 29-34 (14-21)

Mezőkövesd, Városi Sportcsarnok, 120 néző. Vezette: Bujdosó Zoltán, Mihály András.
FKSE Algyő: KISS O. – Ambrus 1, Raffai 1, Zöldy 2, LÁSZLÓ 6, Szepesi 3, TEIMEL 7. Csere: Deák (kapus), Gazsó 2, Pál, KOCSIS 10, Kardos 1, Valaczkai 1, Béleczki, Varga, Bolvári. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: "Változatos mérkőzést vívtunk a mezőkövesdi fiatalokkal. Fiaim már többedszerre komoly lelki erőről tettek tanúbizonyságot. A csapatom újra jelesre vizsgázott."
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×