× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: Mezőkövesden is nyert az FKSE Algyő

|
2014. december 16. | Sport
Győzelemmel zárta az FKSE Algyő az NB I/B keleti férfi kézilabda-bajnokság első félévét, így 14 ponttal az előkelő hatodik helyen áll a tabellán.

A pontszerzés reményében utazott az FKSE Algyő a bajnokság tizenharmadik fordulójában Mezőkövesdre, és végül valóra is váltotta elképzelését. A papírforma az algyői fiúknak kedvezett ugyan, az első félidő elején mégis úgy tűnt, a buszon maradt Dankó Ervin legénysége. Az időkérés után Kocsis Lászlóék szerencsére rendezték soraikat, majd a szünetre már hétgólos előnnyel mehettek.

A második félidőben tovább nőtt az algyőiek fölénye. A hazaiak ekkor nagy hajrába kezdtek, kihasználták a vendégek lankadó figyelmét, és szorossá tették a mérkőzést. A végjátékban azonban megrázta magát az FKSE Algyő, és ötgólos vereséget mért a házigazdákra.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 13. forduló: Mezőkövesdi KC U23 – FKSE Algyő 29-34 (14-21)

Mezőkövesd, Városi Sportcsarnok, 120 néző. Vezette: Bujdosó Zoltán, Mihály András.
FKSE Algyő: KISS O. – Ambrus 1, Raffai 1, Zöldy 2, LÁSZLÓ 6, Szepesi 3, TEIMEL 7. Csere: Deák (kapus), Gazsó 2, Pál, KOCSIS 10, Kardos 1, Valaczkai 1, Béleczki, Varga, Bolvári. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: "Változatos mérkőzést vívtunk a mezőkövesdi fiatalokkal. Fiaim már többedszerre komoly lelki erőről tettek tanúbizonyságot. A csapatom újra jelesre vizsgázott."
 

További hírek

Az ínycsiklandó ételek mellett Kurucz Irma kezei alatt más különleges dolgok is kikerülnek a sütőből. Nem kizárólag használati tárgyak és díszek, de egyéb meglepetések is kisülnek, ha Alkotói-díjjal kitüntetett kézművesünk a hobbijának hódol. A háromgyermekes édesanyával beszélgettünk az általa készített apróságokról és annak technikájáról.

2024. március 19. | Kultúra Bővebben

Idén januárban a Nemzeti Művelődési Intézet alkotói pályázatot írt ki „Egyszer volt, hol nem volt” címmel a szakköri közösségek számára. Pályázni lehetett bármilyen ASzakkörön készített alkotással, amely a magyar népmesék világát, szimbolikáját, történeteit, mesefiguráit tükrözi vissza.

2024. március 18. | Kultúra Bővebben

Csaknem 5 milliárd 260 millió forint Algyő idei költségvetése, amelyet a februári ülésen fogadtak el a testület tagjai. Pozitívumként elhangzott, hogy ez az első olyan év, amikor a szolidaritási adó kevesebb, mint a nagyközségnek juttatott állami normatíva.

2024. március 14. | Önkormányzat Bővebben

A régi elemek új köntösben várják a mozogni vágyókat. Átadó beszédében Molnár Áron polgármester a mozgás fontosságáról beszélt. A parkot az Algyői Vízisport Egyesület kajakosai próbálták ki először.

2024. március 07. | Sport Bővebben

Az Algyői Vízisport Egyesület toborzást tartott az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola alsó tagozatos diákjai számára.

2024. március 06. | Sport Bővebben

×