× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: kiélezett csatában maradt alul az FKSE Algyő a Békés ellen

|
2015. február 27. | Sport

Nem tudott pontot szerezni a férfi másodosztályú kézilabda-bajnokság 16. fordulójában az EX-ON FKSE Algyő, Dankó Ervin legénysége két góllal alulmaradt a vendég Békési FKC-vel szemben.

Nagyon készültek az algyői fiúk a hétvégi Békés elleni találkozóra, játékukon mégis inkább az apatikusság, mint a tőlük megszokott dinamizmus látszott. A dekoncentráltság sajnos megbosszulta magát: a Békés előnyt szerzett, melyet az egész első félidőben tartani tudott.

A második félidő elején úgy tűnt, felébredtek a hazaiak, a 37. percben már ők vezettek két góllal, de taktikai fegyelmezetlenségüknek és néhány vitatható ítéletnek köszönhetően elveszítették előnyüket. A végjátékban még esély mutatkozott a pontszerzésre, de ezúttal a nyugodtabban játszó békésiek szerezték meg a két pontot.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 16. forduló: EX-ON FKSE Algyő – Békési FKC 29-31 (14-16)

Algyő, 200 néző. Vezette: Medve Róbert, Nagy László.
FKSE Algyő: Kiss O. – Raffai, Zöldy 1, Pál 4, Szepesi 2, Kardos, VALACZKAI 7. Csere: Farkas (kapus), Ambrus 4, László, GAZSÓ 5, KOCSIS 6, Miksi, Béleczki, Varga, Zsadányi. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: "Nehéz egy ilyen mérkőzés után okosat mondani. A vereség okát mindig magunkban kell keresni, és nem a külső körülményekben. Sokkal nagyobb szívvel és hittel kell kézilabdáznunk."

 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×