× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: kiélezett csatában maradt alul az FKSE Algyő a Békés ellen

|
2015. február 27. | Sport

Nem tudott pontot szerezni a férfi másodosztályú kézilabda-bajnokság 16. fordulójában az EX-ON FKSE Algyő, Dankó Ervin legénysége két góllal alulmaradt a vendég Békési FKC-vel szemben.

Nagyon készültek az algyői fiúk a hétvégi Békés elleni találkozóra, játékukon mégis inkább az apatikusság, mint a tőlük megszokott dinamizmus látszott. A dekoncentráltság sajnos megbosszulta magát: a Békés előnyt szerzett, melyet az egész első félidőben tartani tudott.

A második félidő elején úgy tűnt, felébredtek a hazaiak, a 37. percben már ők vezettek két góllal, de taktikai fegyelmezetlenségüknek és néhány vitatható ítéletnek köszönhetően elveszítették előnyüket. A végjátékban még esély mutatkozott a pontszerzésre, de ezúttal a nyugodtabban játszó békésiek szerezték meg a két pontot.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 16. forduló: EX-ON FKSE Algyő – Békési FKC 29-31 (14-16)

Algyő, 200 néző. Vezette: Medve Róbert, Nagy László.
FKSE Algyő: Kiss O. – Raffai, Zöldy 1, Pál 4, Szepesi 2, Kardos, VALACZKAI 7. Csere: Farkas (kapus), Ambrus 4, László, GAZSÓ 5, KOCSIS 6, Miksi, Béleczki, Varga, Zsadányi. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: "Nehéz egy ilyen mérkőzés után okosat mondani. A vereség okát mindig magunkban kell keresni, és nem a külső körülményekben. Sokkal nagyobb szívvel és hittel kell kézilabdáznunk."

 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×