× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: kiélezett csatában maradt alul az FKSE Algyő a Békés ellen

|
2015. február 27. | Sport

Nem tudott pontot szerezni a férfi másodosztályú kézilabda-bajnokság 16. fordulójában az EX-ON FKSE Algyő, Dankó Ervin legénysége két góllal alulmaradt a vendég Békési FKC-vel szemben.

Nagyon készültek az algyői fiúk a hétvégi Békés elleni találkozóra, játékukon mégis inkább az apatikusság, mint a tőlük megszokott dinamizmus látszott. A dekoncentráltság sajnos megbosszulta magát: a Békés előnyt szerzett, melyet az egész első félidőben tartani tudott.

A második félidő elején úgy tűnt, felébredtek a hazaiak, a 37. percben már ők vezettek két góllal, de taktikai fegyelmezetlenségüknek és néhány vitatható ítéletnek köszönhetően elveszítették előnyüket. A végjátékban még esély mutatkozott a pontszerzésre, de ezúttal a nyugodtabban játszó békésiek szerezték meg a két pontot.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 16. forduló: EX-ON FKSE Algyő – Békési FKC 29-31 (14-16)

Algyő, 200 néző. Vezette: Medve Róbert, Nagy László.
FKSE Algyő: Kiss O. – Raffai, Zöldy 1, Pál 4, Szepesi 2, Kardos, VALACZKAI 7. Csere: Farkas (kapus), Ambrus 4, László, GAZSÓ 5, KOCSIS 6, Miksi, Béleczki, Varga, Zsadányi. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: "Nehéz egy ilyen mérkőzés után okosat mondani. A vereség okát mindig magunkban kell keresni, és nem a külső körülményekben. Sokkal nagyobb szívvel és hittel kell kézilabdáznunk."

 

További hírek

Tájékoztatom a Tisztelt Algyőieket, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2024. július 22. napjától 2024. augusztus 25. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2024. július 16. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyői Egyesített Szociális Intézmény Házi Gondozói Szolgálata pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony keretében házi gondozó munkakör betöltésére.

2024. július 15. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő belterület 1647 hrsz. alatti ingatlanon található nettó 22 m2 alapterületű felépítmény és 9,04 m2 nagyságú terasz határozatlan idejű hasznosítására.

2024. július 09. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő, belterület 996 hrsz., a valóságban Algyő, Kastélykert utca 62. szám alatti üzlethelyiség (jelenleg Kínai üzlet) 2024. október 1. napjával kezdődő határozott/határozatlan idejű hasznosítására vonatkozóan.

2024. július 09. | Önkormányzat Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén. A szúnyoggyérítés 2024. július 08-án a napnyugta utáni időszakban kerül elvégzésre.

2024. július 05. | Gazdaság Bővebben

×