× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: kiélezett csatában maradt alul az FKSE Algyő a Békés ellen

|
2015. február 27. | Sport

Nem tudott pontot szerezni a férfi másodosztályú kézilabda-bajnokság 16. fordulójában az EX-ON FKSE Algyő, Dankó Ervin legénysége két góllal alulmaradt a vendég Békési FKC-vel szemben.

Nagyon készültek az algyői fiúk a hétvégi Békés elleni találkozóra, játékukon mégis inkább az apatikusság, mint a tőlük megszokott dinamizmus látszott. A dekoncentráltság sajnos megbosszulta magát: a Békés előnyt szerzett, melyet az egész első félidőben tartani tudott.

A második félidő elején úgy tűnt, felébredtek a hazaiak, a 37. percben már ők vezettek két góllal, de taktikai fegyelmezetlenségüknek és néhány vitatható ítéletnek köszönhetően elveszítették előnyüket. A végjátékban még esély mutatkozott a pontszerzésre, de ezúttal a nyugodtabban játszó békésiek szerezték meg a két pontot.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 16. forduló: EX-ON FKSE Algyő – Békési FKC 29-31 (14-16)

Algyő, 200 néző. Vezette: Medve Róbert, Nagy László.
FKSE Algyő: Kiss O. – Raffai, Zöldy 1, Pál 4, Szepesi 2, Kardos, VALACZKAI 7. Csere: Farkas (kapus), Ambrus 4, László, GAZSÓ 5, KOCSIS 6, Miksi, Béleczki, Varga, Zsadányi. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: "Nehéz egy ilyen mérkőzés után okosat mondani. A vereség okát mindig magunkban kell keresni, és nem a külső körülményekben. Sokkal nagyobb szívvel és hittel kell kézilabdáznunk."

 

További hírek

Nagyon jó hangulatban zajlott az Algyői Könyvtár szervezésében megrendezésre került 2. "Kocsmakvíz" est a Szent Anna Teraszon. A nyertes csapatok a 'Csontdarálók' Nagy Sanyi kapitánnyal és a 'Tolni' csapat Boros Kriszta kapitánnyal. Szoros verseny volt az újonc 'Első helyezett' csapattal, akik a legjobb gyüttmönt csapat címet vihették haza.

2023. szeptember 29. | Kultúra Bővebben

Az Algyői Parlando Énekegyüttes felvételt nyert a Csongrád-Csanád Vármegyei Értéktárba. Az együttes 22 éve ápolja és törekszik megőrizni a magyar operett hagyományait. Fellépéseikkel sokakkal megszerettették ezt a műfajt. A kulturális örökség szakkategóriába sorolt Parlando munkájának méltó elismerése ez.

2023. szeptember 28. | Kultúra Bővebben

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár irodalmi és grafika pályázatot hirdet „Amikor a toll kibicsaklik” címmel.

2023. szeptember 27. | Kultúra Bővebben

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

×