× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: kevesen múlott az FKSE Algyő sikere a helyi rangadón

|
2015. február 17. | Sport
Heroikus küzdelemben végül egygólos vereséget szenvedett az EX-ON FKSE Algyő a MOL-Pick Szeged U23-as együttese ellen az NB I/B Keleti csoport 15. fordulójában.

Szombaton igazi sportélményben lehetett része mindazoknak, akik ellátogattak az Etelka sori csarnokba, hogy megnézzék az EX-ON FKSE Algyő és MOL-Pick Szeged U23 összecsapását. A nézőket az sem zavarta, hogy néhányuknak csak a földön jutott hely. A pályán egy helyi rangadóhoz méltó, férfias küzdelem folyt, ami az utolsó pillanatig koncentrált játékot követelt mindkét csapattól. A mérkőzés első perceiben a hazaiak egy kis előnyt szereztek, amit a játék 40. percéig többé-kevésbé tartani is tudtak. A hajrába kezdő algyőiek azonban ledolgozták hátrányukat, kiegyenlítettek, és esélyük volt megfordítani az állást. A szerencse ezen a napon azonban nem állt Valaczkaiék mellett: a sok kapufa ugyan még látványosabbá tette a játékot, de nem hozott győzelmet. Rengeteg kétperces kiállítás és két piros lap is mutatja, hogy a mérkőzés indulatoktól sem volt mentes.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 15. forduló: MOL-Pick Szeged U23 – EX-ON FKSE Algyő 24-23 (14-10)

Szeged, Etelka sori sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Bócz László, Wiedermann Viktor.
FKSE Algyő: Farkas – ZÖLDY 4, László 2, Szepesi 1, KOCSIS 5, VALACZKAI 7, Béleczki 1. Csere: Deák (kapus), RAFFAI 1, Gazsó 2, Pál, Kupcsik, Szélpál, Miksi, Varga, Zsadányi. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: "Sajnos a mérkőzés elején bennragadtunk. Pontatlan befejezéseink és a mélységben túlzottan nyitott védekezésünk miatt taktikai elképzeléseinket át kellett alakítanunk. Később a védelmünk feljavult, és a második félidőben átvettük a játék irányítását, de a meccs során legalább 10 lövésünk kapufára ment, mely egy ilyen hőfokú mérkőzésen nem megengedhető. Azt gondolom, tisztességesen helyt álltunk. Büszke vagyok csapatom kitartó játékára. Nem érdemeltünk vereséget."
 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×