× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: kevesen múlott az FKSE Algyő sikere a helyi rangadón

|
2015. február 17. | Sport
Heroikus küzdelemben végül egygólos vereséget szenvedett az EX-ON FKSE Algyő a MOL-Pick Szeged U23-as együttese ellen az NB I/B Keleti csoport 15. fordulójában.

Szombaton igazi sportélményben lehetett része mindazoknak, akik ellátogattak az Etelka sori csarnokba, hogy megnézzék az EX-ON FKSE Algyő és MOL-Pick Szeged U23 összecsapását. A nézőket az sem zavarta, hogy néhányuknak csak a földön jutott hely. A pályán egy helyi rangadóhoz méltó, férfias küzdelem folyt, ami az utolsó pillanatig koncentrált játékot követelt mindkét csapattól. A mérkőzés első perceiben a hazaiak egy kis előnyt szereztek, amit a játék 40. percéig többé-kevésbé tartani is tudtak. A hajrába kezdő algyőiek azonban ledolgozták hátrányukat, kiegyenlítettek, és esélyük volt megfordítani az állást. A szerencse ezen a napon azonban nem állt Valaczkaiék mellett: a sok kapufa ugyan még látványosabbá tette a játékot, de nem hozott győzelmet. Rengeteg kétperces kiállítás és két piros lap is mutatja, hogy a mérkőzés indulatoktól sem volt mentes.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 15. forduló: MOL-Pick Szeged U23 – EX-ON FKSE Algyő 24-23 (14-10)

Szeged, Etelka sori sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Bócz László, Wiedermann Viktor.
FKSE Algyő: Farkas – ZÖLDY 4, László 2, Szepesi 1, KOCSIS 5, VALACZKAI 7, Béleczki 1. Csere: Deák (kapus), RAFFAI 1, Gazsó 2, Pál, Kupcsik, Szélpál, Miksi, Varga, Zsadányi. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: "Sajnos a mérkőzés elején bennragadtunk. Pontatlan befejezéseink és a mélységben túlzottan nyitott védekezésünk miatt taktikai elképzeléseinket át kellett alakítanunk. Később a védelmünk feljavult, és a második félidőben átvettük a játék irányítását, de a meccs során legalább 10 lövésünk kapufára ment, mely egy ilyen hőfokú mérkőzésen nem megengedhető. Azt gondolom, tisztességesen helyt álltunk. Büszke vagyok csapatom kitartó játékára. Nem érdemeltünk vereséget."
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×