× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: Jól játszottak a hétvégén az algyőiek

|
2014. december 13. | Sport
Az FKSE Algyő csapatainak jól sikerült a hétvége, a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjában és az NB II Délkeleti csoportjában szereplő együttesek is győztek hazai pályán.

A 11. fordulót rendezték a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjában, ahol Dankó Ervin csapata az Ózdi KC-t fogadta és két 10 pontos együttes találkozott. Az algyőiek nagy elánnal várták az összecsapást, annak ellenére, hogy sérültek is akadtak a csapatban. Az első gólt a hazaiak szerezték meg és ugyan az Ózd nem szakadt le túlságosan. A félidőre 3 gólos algyői vezetés mellett vonulhattak a csapatok, a fordulás után pedig továbbra is megmaradt a hazaiak előnye, így fontos két pontot szereztek Dankó Ervin tanítványai.

Az FKSE Algyő legközelebb december 13-án, szombaton a Mezőkövesd ellen lép pályára és idén utolsó meccsüket játsszák.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 11. forduló: FKSE Algyő – Ózdi KC 33-29 (18-15)

Algyő, 350 néző. Vezette: Horváth Zoltán, Simó András.

Dankó Ervin: "Végre stabilan és magabiztosan játszottunk. A taktikai elképzelésünket sikerült megvalósítani. Ha támadásban kevesebbet hibázunk, talán nagyobb gólarányú győzelmet aratunk."

Az FKSE Algyő II. az NB II Délkeleti csoportjában játszotta idei utolsó, 11. mérkőzésüket, amelyen Barok István együttese a 4. győzelmét szerezte meg. A bajnokságban továbbra is nyeretlen Gyulával küzdöttek meg a Tisza-partiak, akik egy egészen sima első félidőt követően a második játékrészben is megtartották 7 gólos előnyüket, a Kiskunmajsa vereségének köszönhetően pedig a két ponttal egy helyet a tabellán is előre ugrottak.

Férfi kézilabda NB II Délkeleti csoport, 11. forduló: FKSE Algyő II. – Gyulai SE 36-29 (20-13)

Algyő, 60 néző. Vezette: Sándor, Szabó.

Barok István: "Minden jó, ha jó a vége. Mindenki kapott játéklehetőséget, s ez meg is látszott a védekezésünkön. Csak a két éllovastól kaptunk ennyi gólt! De a győzelmet nem kell megmagyarázni."
 

További hírek

Az ínycsiklandó ételek mellett Kurucz Irma kezei alatt más különleges dolgok is kikerülnek a sütőből. Nem kizárólag használati tárgyak és díszek, de egyéb meglepetések is kisülnek, ha Alkotói-díjjal kitüntetett kézművesünk a hobbijának hódol. A háromgyermekes édesanyával beszélgettünk az általa készített apróságokról és annak technikájáról.

2024. március 19. | Kultúra Bővebben

Idén januárban a Nemzeti Művelődési Intézet alkotói pályázatot írt ki „Egyszer volt, hol nem volt” címmel a szakköri közösségek számára. Pályázni lehetett bármilyen ASzakkörön készített alkotással, amely a magyar népmesék világát, szimbolikáját, történeteit, mesefiguráit tükrözi vissza.

2024. március 18. | Kultúra Bővebben

Csaknem 5 milliárd 260 millió forint Algyő idei költségvetése, amelyet a februári ülésen fogadtak el a testület tagjai. Pozitívumként elhangzott, hogy ez az első olyan év, amikor a szolidaritási adó kevesebb, mint a nagyközségnek juttatott állami normatíva.

2024. március 14. | Önkormányzat Bővebben

A régi elemek új köntösben várják a mozogni vágyókat. Átadó beszédében Molnár Áron polgármester a mozgás fontosságáról beszélt. A parkot az Algyői Vízisport Egyesület kajakosai próbálták ki először.

2024. március 07. | Sport Bővebben

Az Algyői Vízisport Egyesület toborzást tartott az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola alsó tagozatos diákjai számára.

2024. március 06. | Sport Bővebben

×