× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: Jól játszottak a hétvégén az algyőiek

|
2014. december 13. | Sport
Az FKSE Algyő csapatainak jól sikerült a hétvége, a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjában és az NB II Délkeleti csoportjában szereplő együttesek is győztek hazai pályán.

A 11. fordulót rendezték a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjában, ahol Dankó Ervin csapata az Ózdi KC-t fogadta és két 10 pontos együttes találkozott. Az algyőiek nagy elánnal várták az összecsapást, annak ellenére, hogy sérültek is akadtak a csapatban. Az első gólt a hazaiak szerezték meg és ugyan az Ózd nem szakadt le túlságosan. A félidőre 3 gólos algyői vezetés mellett vonulhattak a csapatok, a fordulás után pedig továbbra is megmaradt a hazaiak előnye, így fontos két pontot szereztek Dankó Ervin tanítványai.

Az FKSE Algyő legközelebb december 13-án, szombaton a Mezőkövesd ellen lép pályára és idén utolsó meccsüket játsszák.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 11. forduló: FKSE Algyő – Ózdi KC 33-29 (18-15)

Algyő, 350 néző. Vezette: Horváth Zoltán, Simó András.

Dankó Ervin: "Végre stabilan és magabiztosan játszottunk. A taktikai elképzelésünket sikerült megvalósítani. Ha támadásban kevesebbet hibázunk, talán nagyobb gólarányú győzelmet aratunk."

Az FKSE Algyő II. az NB II Délkeleti csoportjában játszotta idei utolsó, 11. mérkőzésüket, amelyen Barok István együttese a 4. győzelmét szerezte meg. A bajnokságban továbbra is nyeretlen Gyulával küzdöttek meg a Tisza-partiak, akik egy egészen sima első félidőt követően a második játékrészben is megtartották 7 gólos előnyüket, a Kiskunmajsa vereségének köszönhetően pedig a két ponttal egy helyet a tabellán is előre ugrottak.

Férfi kézilabda NB II Délkeleti csoport, 11. forduló: FKSE Algyő II. – Gyulai SE 36-29 (20-13)

Algyő, 60 néző. Vezette: Sándor, Szabó.

Barok István: "Minden jó, ha jó a vége. Mindenki kapott játéklehetőséget, s ez meg is látszott a védekezésünkön. Csak a két éllovastól kaptunk ennyi gólt! De a győzelmet nem kell megmagyarázni."
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×