× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: Jól játszottak a hétvégén az algyőiek

|
2014. december 13. | Sport
Az FKSE Algyő csapatainak jól sikerült a hétvége, a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjában és az NB II Délkeleti csoportjában szereplő együttesek is győztek hazai pályán.

A 11. fordulót rendezték a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjában, ahol Dankó Ervin csapata az Ózdi KC-t fogadta és két 10 pontos együttes találkozott. Az algyőiek nagy elánnal várták az összecsapást, annak ellenére, hogy sérültek is akadtak a csapatban. Az első gólt a hazaiak szerezték meg és ugyan az Ózd nem szakadt le túlságosan. A félidőre 3 gólos algyői vezetés mellett vonulhattak a csapatok, a fordulás után pedig továbbra is megmaradt a hazaiak előnye, így fontos két pontot szereztek Dankó Ervin tanítványai.

Az FKSE Algyő legközelebb december 13-án, szombaton a Mezőkövesd ellen lép pályára és idén utolsó meccsüket játsszák.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 11. forduló: FKSE Algyő – Ózdi KC 33-29 (18-15)

Algyő, 350 néző. Vezette: Horváth Zoltán, Simó András.

Dankó Ervin: "Végre stabilan és magabiztosan játszottunk. A taktikai elképzelésünket sikerült megvalósítani. Ha támadásban kevesebbet hibázunk, talán nagyobb gólarányú győzelmet aratunk."

Az FKSE Algyő II. az NB II Délkeleti csoportjában játszotta idei utolsó, 11. mérkőzésüket, amelyen Barok István együttese a 4. győzelmét szerezte meg. A bajnokságban továbbra is nyeretlen Gyulával küzdöttek meg a Tisza-partiak, akik egy egészen sima első félidőt követően a második játékrészben is megtartották 7 gólos előnyüket, a Kiskunmajsa vereségének köszönhetően pedig a két ponttal egy helyet a tabellán is előre ugrottak.

Férfi kézilabda NB II Délkeleti csoport, 11. forduló: FKSE Algyő II. – Gyulai SE 36-29 (20-13)

Algyő, 60 néző. Vezette: Sándor, Szabó.

Barok István: "Minden jó, ha jó a vége. Mindenki kapott játéklehetőséget, s ez meg is látszott a védekezésünkön. Csak a két éllovastól kaptunk ennyi gólt! De a győzelmet nem kell megmagyarázni."
 

További hírek

2022. augusztus 9-én a Kastélykert u. 44 előtt csőtörés történt, ezért a Szegedi Vízmű Zrt. közlése alapján időszakos vízhiány tapasztalható a Géza utca és a Szamóca utca között. A hiba elhárítása folyamatban van, a javítás körülbelül 3 órát vesz majd igénybe.

2022. augusztus 09. | Gazdaság Bővebben

A magyar versenyzők négy érmet, közte két aranyat szereztek szombaton a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság első döntős napján, írta az MTI. Kopasz Bálint visszaszerezte világbajnoki címét K-1 1000 méteren és a Kiss Blanka, Lucz Anna duó is remek teljesítménnyel nyerte meg a K-2 200 métert.

2022. augusztus 07. | Sport Bővebben

50 kilogrammnyi csirkehúst lopott a házból a 45 éves férfi.

2022. augusztus 05. | Rendőrség Bővebben

Szingapúrból érkeztek fiatal edzők az Algyői Vizisport Egyesülethez, hogy megnézzék, hogyan lehet egy ötletből egy remek egyesületet építeni. A fiatalok nagyon lelkesen és nyitottan ismerkednek a hazánkban működő kajak-kenu sport struktúrájával és az edzések módszertanával.

2022. augusztus 03. | Sport Bővebben

Befizetés, beiratkozás, szünet, családi délelőtt, ballagás a Bóbita Bölcsődében

2022. augusztus 01. | Oktatás Bővebben

×