× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: hétvégén elkezdődik a tavasz az Algyő számára

|
2015. február 06. | Sport
Hétvégén megkezdődik az NB I/B-s férfi kézilabda-bajnokság tavaszi szakasza. Az EX-ON FKSE Algyő szombaton 17 órától a Füzesabony gárdáját fogadja.

Várakozással teli izgalommal készülnek az algyői fiúk a szombatra. A felkészülési időszakban rengeteget dolgoztak, hogy még egységesebb és jobb csapattá érjenek. A csapatösszetartást is szolgáló disznótor után kemény alapozás várt rájuk, majd edzőmérkőzéseken élesítették formájukat. Ellenfeleik voltak az Orosházi FKSE LINAMAR élvonalbeli és a másodosztályban szereplő U23-as alakulata, illetve az NB II-es Kiskunfélegyháza is. Egy kis finomhangolásra még Veszprémbe is elutaztak Varga Balázsék, ahol az NB I/B-s balatonfüredi U23-as fiúkkal, a Veszprémi Egyetem volt NB I-es játékosokkal tarkított csapatával és az MKB Veszprém U23-as gárdájával mérhették össze erejüket.

Az influenza, illetve kisebb sérülések legyengítették ugyan némelyiküket, de remélhetőleg a közönség a hétvégén ennek nyomát sem leli majd.

"A felkészülésünk jól sikerült, s már az egész csapat várja az éles mérkőzéseket. Egyik ellenfelünket sem becsüljük le, de félni sem fogunk senkitől. Célunk, hogy minden mérkőzésen kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtsunk, azaz hogy a tavaszi szezonra a stabilitás jellemezzen minket. Szeretném, ha még több játékosom megmutathatná ebben a félévben tudását" – fogalmazott Dankó Ervin vezetőedző az együttes mögött álló időszakról. "Mind védekezésben, mind támadásban új játékszerkezeteket is gyakoroltunk. Különösen nagy megterhelést kaptunk Veszprémben. Két nap alatt három mérkőzést vívtunk. Alapvetően elégedett lehetek, hiszen 2 győzelemmel és 1 döntetlennel veretlenek maradtunk. Ez természetesen csak egy állomás. A bajnokikon nyújtott teljesítmény lesz a mérvadó" – tette hozzá a tréner.
 

További hírek

Idén januárban a Nemzeti Művelődési Intézet alkotói pályázatot írt ki „Egyszer volt, hol nem volt” címmel a szakköri közösségek számára. Pályázni lehetett bármilyen ASzakkörön készített alkotással, amely a magyar népmesék világát, szimbolikáját, történeteit, mesefiguráit tükrözi vissza.

2024. március 18. | Kultúra Bővebben

Csaknem 5 milliárd 260 millió forint Algyő idei költségvetése, amelyet a februári ülésen fogadtak el a testület tagjai. Pozitívumként elhangzott, hogy ez az első olyan év, amikor a szolidaritási adó kevesebb, mint a nagyközségnek juttatott állami normatíva.

2024. március 14. | Önkormányzat Bővebben

A régi elemek új köntösben várják a mozogni vágyókat. Átadó beszédében Molnár Áron polgármester a mozgás fontosságáról beszélt. A parkot az Algyői Vízisport Egyesület kajakosai próbálták ki először.

2024. március 07. | Sport Bővebben

Az Algyői Vízisport Egyesület toborzást tartott az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola alsó tagozatos diákjai számára.

2024. március 06. | Sport Bővebben

10 óra után nem sokkal karambol történt, ezúttal a 47-esen, az Algyői Halászcsárdánál ütközött két autó.

2024. március 06. | Rendőrség Bővebben

×