× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: hétvégén elkezdődik a tavasz az Algyő számára

|
2015. február 06. | Sport
Hétvégén megkezdődik az NB I/B-s férfi kézilabda-bajnokság tavaszi szakasza. Az EX-ON FKSE Algyő szombaton 17 órától a Füzesabony gárdáját fogadja.

Várakozással teli izgalommal készülnek az algyői fiúk a szombatra. A felkészülési időszakban rengeteget dolgoztak, hogy még egységesebb és jobb csapattá érjenek. A csapatösszetartást is szolgáló disznótor után kemény alapozás várt rájuk, majd edzőmérkőzéseken élesítették formájukat. Ellenfeleik voltak az Orosházi FKSE LINAMAR élvonalbeli és a másodosztályban szereplő U23-as alakulata, illetve az NB II-es Kiskunfélegyháza is. Egy kis finomhangolásra még Veszprémbe is elutaztak Varga Balázsék, ahol az NB I/B-s balatonfüredi U23-as fiúkkal, a Veszprémi Egyetem volt NB I-es játékosokkal tarkított csapatával és az MKB Veszprém U23-as gárdájával mérhették össze erejüket.

Az influenza, illetve kisebb sérülések legyengítették ugyan némelyiküket, de remélhetőleg a közönség a hétvégén ennek nyomát sem leli majd.

"A felkészülésünk jól sikerült, s már az egész csapat várja az éles mérkőzéseket. Egyik ellenfelünket sem becsüljük le, de félni sem fogunk senkitől. Célunk, hogy minden mérkőzésen kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtsunk, azaz hogy a tavaszi szezonra a stabilitás jellemezzen minket. Szeretném, ha még több játékosom megmutathatná ebben a félévben tudását" – fogalmazott Dankó Ervin vezetőedző az együttes mögött álló időszakról. "Mind védekezésben, mind támadásban új játékszerkezeteket is gyakoroltunk. Különösen nagy megterhelést kaptunk Veszprémben. Két nap alatt három mérkőzést vívtunk. Alapvetően elégedett lehetek, hiszen 2 győzelemmel és 1 döntetlennel veretlenek maradtunk. Ez természetesen csak egy állomás. A bajnokikon nyújtott teljesítmény lesz a mérvadó" – tette hozzá a tréner.
 

További hírek

2022. augusztus 9-én a Kastélykert u. 44 előtt csőtörés történt, ezért a Szegedi Vízmű Zrt. közlése alapján időszakos vízhiány tapasztalható a Géza utca és a Szamóca utca között. A hiba elhárítása folyamatban van, a javítás körülbelül 3 órát vesz majd igénybe.

2022. augusztus 09. | Gazdaság Bővebben

A magyar versenyzők négy érmet, közte két aranyat szereztek szombaton a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság első döntős napján, írta az MTI. Kopasz Bálint visszaszerezte világbajnoki címét K-1 1000 méteren és a Kiss Blanka, Lucz Anna duó is remek teljesítménnyel nyerte meg a K-2 200 métert.

2022. augusztus 07. | Sport Bővebben

50 kilogrammnyi csirkehúst lopott a házból a 45 éves férfi.

2022. augusztus 05. | Rendőrség Bővebben

Szingapúrból érkeztek fiatal edzők az Algyői Vizisport Egyesülethez, hogy megnézzék, hogyan lehet egy ötletből egy remek egyesületet építeni. A fiatalok nagyon lelkesen és nyitottan ismerkednek a hazánkban működő kajak-kenu sport struktúrájával és az edzések módszertanával.

2022. augusztus 03. | Sport Bővebben

Befizetés, beiratkozás, szünet, családi délelőtt, ballagás a Bóbita Bölcsődében

2022. augusztus 01. | Oktatás Bővebben

×