× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: heroikus FKSE-győzelem Balassagyarmaton

|
2015. március 02. | Sport

Ötgólos győzelmet aratott az EX-ON FKSE ALGYŐ a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport 17. fordulójában a Balassagyarmat otthonában.
 
Nagy teherrel utazott a hétvégén Dankó Ervin csapata Nógrádba: tudták a fiúk, kemény csata vár rájuk Balassagyarmaton, de a Békés KC elleni fiaskó után mindenképpen bizonyítani akarták, hogy helyén van a szívük, és jól kézilabdáznak. Ráadásul az őszi Gyarmat elleni vereségért is szerettek volna visszavágni.

A hazaiak már a mérkőzés elején jelezték, nem adják könnyen a két pontot: a negyedik percben megszerzett előnyüket a 15 percre már négyre duzzasztották. Az FKSE ALGYŐ azonban nem engedte ki a meccset a kezéből. A 22. percben már újból döntetlen volt az állás.

A második félidő első negyedórájában még felváltva estek a gólok, de Deák Tamás bravúrjainak is köszönhetően a 24. percben már 4 góllal vezettek a Tisza-parti fiúk. Ezt az előnyt a végjátékban még növelni is tudták a vendégek, így a balassagyarmati küldetést teljesítették.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 17. forduló: Balassagyarmati Kábel SE – EX-ON FKSE Algyő 28-33 (17-17)

Balassagyarmat, Városi Sportcsarnok, 230 néző. Vezette: Natkai Norbert, Szalay Zoltán.
FKSE Algyő: Farkas – Zöldy 3, László 1, PÁL 5, Szepesi 1, Kocsis 2, Valaczkai 3. Csere: DEÁK (kapus), AMBRUS 6, RAFFAI 1, GAZSÓ 5, Miksi, Kardos 4, Béleczki, VARGA 1, Zsadányi 1. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: "Kockázatos védekezést választottunk, de a csapat hitének és a taktikai fegyelmezettségének köszönhetően ez sikert hozott. Nagy elvárásokkal kézilabdáztunk. A szívünk újra a helyén volt a bajban, és ismét igazi csapatként sikerült megszereznünk a győzelmet."

 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×