× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: heroikus FKSE-győzelem Balassagyarmaton

|
2015. március 02. | Sport

Ötgólos győzelmet aratott az EX-ON FKSE ALGYŐ a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport 17. fordulójában a Balassagyarmat otthonában.
 
Nagy teherrel utazott a hétvégén Dankó Ervin csapata Nógrádba: tudták a fiúk, kemény csata vár rájuk Balassagyarmaton, de a Békés KC elleni fiaskó után mindenképpen bizonyítani akarták, hogy helyén van a szívük, és jól kézilabdáznak. Ráadásul az őszi Gyarmat elleni vereségért is szerettek volna visszavágni.

A hazaiak már a mérkőzés elején jelezték, nem adják könnyen a két pontot: a negyedik percben megszerzett előnyüket a 15 percre már négyre duzzasztották. Az FKSE ALGYŐ azonban nem engedte ki a meccset a kezéből. A 22. percben már újból döntetlen volt az állás.

A második félidő első negyedórájában még felváltva estek a gólok, de Deák Tamás bravúrjainak is köszönhetően a 24. percben már 4 góllal vezettek a Tisza-parti fiúk. Ezt az előnyt a végjátékban még növelni is tudták a vendégek, így a balassagyarmati küldetést teljesítették.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 17. forduló: Balassagyarmati Kábel SE – EX-ON FKSE Algyő 28-33 (17-17)

Balassagyarmat, Városi Sportcsarnok, 230 néző. Vezette: Natkai Norbert, Szalay Zoltán.
FKSE Algyő: Farkas – Zöldy 3, László 1, PÁL 5, Szepesi 1, Kocsis 2, Valaczkai 3. Csere: DEÁK (kapus), AMBRUS 6, RAFFAI 1, GAZSÓ 5, Miksi, Kardos 4, Béleczki, VARGA 1, Zsadányi 1. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: "Kockázatos védekezést választottunk, de a csapat hitének és a taktikai fegyelmezettségének köszönhetően ez sikert hozott. Nagy elvárásokkal kézilabdáztunk. A szívünk újra a helyén volt a bajban, és ismét igazi csapatként sikerült megszereznünk a győzelmet."

 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×