× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: heroikus FKSE-győzelem Balassagyarmaton

|
2015. március 02. | Sport

Ötgólos győzelmet aratott az EX-ON FKSE ALGYŐ a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport 17. fordulójában a Balassagyarmat otthonában.
 
Nagy teherrel utazott a hétvégén Dankó Ervin csapata Nógrádba: tudták a fiúk, kemény csata vár rájuk Balassagyarmaton, de a Békés KC elleni fiaskó után mindenképpen bizonyítani akarták, hogy helyén van a szívük, és jól kézilabdáznak. Ráadásul az őszi Gyarmat elleni vereségért is szerettek volna visszavágni.

A hazaiak már a mérkőzés elején jelezték, nem adják könnyen a két pontot: a negyedik percben megszerzett előnyüket a 15 percre már négyre duzzasztották. Az FKSE ALGYŐ azonban nem engedte ki a meccset a kezéből. A 22. percben már újból döntetlen volt az állás.

A második félidő első negyedórájában még felváltva estek a gólok, de Deák Tamás bravúrjainak is köszönhetően a 24. percben már 4 góllal vezettek a Tisza-parti fiúk. Ezt az előnyt a végjátékban még növelni is tudták a vendégek, így a balassagyarmati küldetést teljesítették.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 17. forduló: Balassagyarmati Kábel SE – EX-ON FKSE Algyő 28-33 (17-17)

Balassagyarmat, Városi Sportcsarnok, 230 néző. Vezette: Natkai Norbert, Szalay Zoltán.
FKSE Algyő: Farkas – Zöldy 3, László 1, PÁL 5, Szepesi 1, Kocsis 2, Valaczkai 3. Csere: DEÁK (kapus), AMBRUS 6, RAFFAI 1, GAZSÓ 5, Miksi, Kardos 4, Béleczki, VARGA 1, Zsadányi 1. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: "Kockázatos védekezést választottunk, de a csapat hitének és a taktikai fegyelmezettségének köszönhetően ez sikert hozott. Nagy elvárásokkal kézilabdáztunk. A szívünk újra a helyén volt a bajban, és ismét igazi csapatként sikerült megszereznünk a győzelmet."

 

További hírek

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

A szegedi rendőrök a társhatóságok munkatársaival közösen ellenőriztek egy engedély nélküli rendezvényt. A rendőrség közleménye szerint most Algyőn csaptak le a driftelőkre.

2024. április 10. | Rendőrség Bővebben

Algyő kiemelt feladatának tekinti a hazai és a határon átnyúló gazdasági fejlődés elősegítését, támogatását a rendelkezésére álló gazdaságfejlesztési eszközökkel. Ennek az együttműködésnek a részeként napjaink magyar-szerb gazdasági kapcsolatait elemző rendezvény került megrendezésre 2024. április 5-én pénteken az Algyői Faluházban.

2024. április 08. | Gazdaság Bővebben

Az Interreg VI-A IPA Magyarország-Szerbia Programon belül Algyő 152.234.269,- Ft vissza nem térítendő 95%-os támogatást nyert 2 sávos rekortán futópálya kialakítására és workshopokra, közös táborra és rendezvényre.

2024. április 04. | Önkormányzat Bővebben

×