× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: hazai diadallal nyitott az FKSE Algyő II.

|
2014. szeptember 23. | Sport
Sikerrel vette az első akadályt az FKSE Algyő II., Barok István tanítványai három góllal verték a Békéscsabát az NB II Délkelet csoport 1. fordulójában.

Férfi kézilabda NB II Délkelet csoport, 1. forduló: FKSE Algyő II. – bestwebshop.hu-Békéscsaba 27-24 (14-14)

Algyő 100 néző vezette: Hovány, Ubornyák.
FKSE: GERA- CZIRJÁK 3, ZSADÁNYI, SZÉLPÁL 9, Pádár 2, VÖRÖS 2, Zombori 1. Csere: Pallér (kapus) Berta T. 3, Bozsák 1, Kupcsik, Sárkány 3/3, Szőri 2, Berta K.1, Pál, Udvari. Edző: Barok István
Kiállítások: 22 perc, ill. 4 perc.
Hétméteresek: 5/3, ill. 5/4.

Barok István: "Minden kezdet nehéz, hisz most teljesen új csapatot kellett építenünk a bajnoki cím megszerzése után. A küzdeni akarással viszont nem volt gondunk. A győzelmet Czirják Peti kislányának, Panninak ajánljuk, aki a héten csatlakozott az FKSE családhoz!"
 

További hírek

2022. augusztus 9-én a Kastélykert u. 44 előtt csőtörés történt, ezért a Szegedi Vízmű Zrt. közlése alapján időszakos vízhiány tapasztalható a Géza utca és a Szamóca utca között. A hiba elhárítása folyamatban van, a javítás körülbelül 3 órát vesz majd igénybe.

2022. augusztus 09. | Gazdaság Bővebben

A magyar versenyzők négy érmet, közte két aranyat szereztek szombaton a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság első döntős napján, írta az MTI. Kopasz Bálint visszaszerezte világbajnoki címét K-1 1000 méteren és a Kiss Blanka, Lucz Anna duó is remek teljesítménnyel nyerte meg a K-2 200 métert.

2022. augusztus 07. | Sport Bővebben

50 kilogrammnyi csirkehúst lopott a házból a 45 éves férfi.

2022. augusztus 05. | Rendőrség Bővebben

Szingapúrból érkeztek fiatal edzők az Algyői Vizisport Egyesülethez, hogy megnézzék, hogyan lehet egy ötletből egy remek egyesületet építeni. A fiatalok nagyon lelkesen és nyitottan ismerkednek a hazánkban működő kajak-kenu sport struktúrájával és az edzések módszertanával.

2022. augusztus 03. | Sport Bővebben

Befizetés, beiratkozás, szünet, családi délelőtt, ballagás a Bóbita Bölcsődében

2022. augusztus 01. | Oktatás Bővebben

×