× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: hazai diadallal nyitott az FKSE Algyő II.

|
2014. szeptember 23. | Sport
Sikerrel vette az első akadályt az FKSE Algyő II., Barok István tanítványai három góllal verték a Békéscsabát az NB II Délkelet csoport 1. fordulójában.

Férfi kézilabda NB II Délkelet csoport, 1. forduló: FKSE Algyő II. – bestwebshop.hu-Békéscsaba 27-24 (14-14)

Algyő 100 néző vezette: Hovány, Ubornyák.
FKSE: GERA- CZIRJÁK 3, ZSADÁNYI, SZÉLPÁL 9, Pádár 2, VÖRÖS 2, Zombori 1. Csere: Pallér (kapus) Berta T. 3, Bozsák 1, Kupcsik, Sárkány 3/3, Szőri 2, Berta K.1, Pál, Udvari. Edző: Barok István
Kiállítások: 22 perc, ill. 4 perc.
Hétméteresek: 5/3, ill. 5/4.

Barok István: "Minden kezdet nehéz, hisz most teljesen új csapatot kellett építenünk a bajnoki cím megszerzése után. A küzdeni akarással viszont nem volt gondunk. A győzelmet Czirják Peti kislányának, Panninak ajánljuk, aki a héten csatlakozott az FKSE családhoz!"
 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×