× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: hazai diadallal nyitott az FKSE Algyő II.

|
2014. szeptember 23. | Sport
Sikerrel vette az első akadályt az FKSE Algyő II., Barok István tanítványai három góllal verték a Békéscsabát az NB II Délkelet csoport 1. fordulójában.

Férfi kézilabda NB II Délkelet csoport, 1. forduló: FKSE Algyő II. – bestwebshop.hu-Békéscsaba 27-24 (14-14)

Algyő 100 néző vezette: Hovány, Ubornyák.
FKSE: GERA- CZIRJÁK 3, ZSADÁNYI, SZÉLPÁL 9, Pádár 2, VÖRÖS 2, Zombori 1. Csere: Pallér (kapus) Berta T. 3, Bozsák 1, Kupcsik, Sárkány 3/3, Szőri 2, Berta K.1, Pál, Udvari. Edző: Barok István
Kiállítások: 22 perc, ill. 4 perc.
Hétméteresek: 5/3, ill. 5/4.

Barok István: "Minden kezdet nehéz, hisz most teljesen új csapatot kellett építenünk a bajnoki cím megszerzése után. A küzdeni akarással viszont nem volt gondunk. A győzelmet Czirják Peti kislányának, Panninak ajánljuk, aki a héten csatlakozott az FKSE családhoz!"
 

További hírek

Vajda Attila olimpiai bajnok kenus is a település vendége volt augusztus elején, Algyőn szálltak meg ugyanis már ötödik alkalommal a kajak-kenu szerelmesei. Az ALTE és a civil szervezetek gyümölccsel, süteménnyel és programmal készültek fogadásukra.

2021. szeptember 20. | Sport Bővebben

Női kézilabda NB I./B, Keleti csoport, 1. forduló: Levendula Hotel FKSE-Algyő–Kispest 36–31 (20–17)

2021. szeptember 15. | Sport Bővebben

Már csak az Algyő áll pontveszteség nélkül a megyei I. osztályban. A negyedik fordulóban a Tiszasziget elveszítette a veretlenségét, a péntek esti szegedi rangadó pedig döntetlennel ért véget.

2021. szeptember 15. | Sport Bővebben

A végéhez ért a Levendula Hotel FKSE-Algyő NB I/B-s női kézilabdacsapatának felkészülése. Farkas József tanítványai a hétvégén bemutatkozhatnak az új osztályban, az előző kiírás bronzérmese lesz a vendég a Fehér Ignác Általános Iskola Sportcsarnokában.

2021. szeptember 10. | Sport Bővebben

Megvan az Algyő szezonbeli első győzelme. Az algyőiek korábban is lezárhatták volna a találkozót a játékot bátran felvállaló deszkiekkel szemben, végül egy öngóllal dőlt el végleg a három pont sorsa.

2021. szeptember 10. | Sport Bővebben

×