× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: három pontra a bajnoki címtől az FKSE Algyő

|
2014. április 17. | Sport
Tizenhat gólos győzelmet aratott a sereghajtó törökszentmiklósi csapat otthonában az FKSE Algyő gárdája, amely nagy lépést tett a bajnoki cím felé.

Barok István gárdája gyorsan eldöntötte a találkozót, már a szünetben 11 gólos volt a listavezető előnye Törökszentmiklóson, a sereghajtó otthonában. Az algyőiek közül csaknem mindenki betalált a házigazdák kapujába, s végül lehengerlő győzelmet aratott a bajnokjelölt gárda 36-20 arányban. Mivel a közvetlen rivális Félegyháza gólzáporos mérkőzésen Újkígyóson hagyott egy pontot, így három fordulóval a vége előtt az algyőieknek már csak három pontra van szükségük, hogy bebiztosítsák végső diadalukat idei nagy menetelésük végén.

Férfi kézilabda NB II Délkeleti csoport 21. forduló: CLAAS-Törökszentmiklósi KE II. – FKSE Algyő 20-36 (8-19)

Törökszentmiklós, 100 néző. Vezette: Kovács, Major.
FKSE Algyő: Deák – Béleczki 2, Major 5, Varga 3, Szepesi 4, Valaczkai 2, Bolvári 4. Csere: Gera (kapus), Berta L., Kiss 2, Kocsis 1, Berta T. 3, Szögi Z. 4, Czirják 1, Zombori 3, Zsadányi 2. Edző: Barok István.

Barok István: "Ebben a csarnokban, szemben a Székácséval, működött az eredményjelző, s az azon látottak csak az első tíz percben nem tetszettek. Mindenki játszott, igaz néha elég pontatlanul, de talán egy tizenhat gólos idegenbeli győzelmet nem kell megmagyarázni. Az újkígyósiak segítsége révén a hátralevő három meccsből három pontot kell begyűjteni a bajnoki címért!"
 

További hírek

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

×