× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: fontos pontot hozott Gyömrőről a KSZSE

|
2014. április 13. | Sport

A Kiskunhalas visszalépésével sereghajtóvá váló Gyömrő otthonában játszott legutóbb a KSZSE.

A szegediek részéről Szénási Szilvia és Farkasinszky Zita kényszerült kihagyni a találkozót. A mérkőzés igazi tétje a hazaiak részére az volt, hogy a Kiskunhalas visszalépésével keletkezett lehetőséget ki tudják-e használni, és felzárkóznak-e a bennmaradásért küzdő kecskeméti és gyulai csapathoz, a szegediek részére pedig középmezőnybeli helyük megerősítése volt. A találkozó sok izgalmat hozott, elszántan küzdött mind két csapat, a szegediek jelentős tudásbeli fölénye azonban nem realizálódhatott. A lányok határtalan küzdeni tudásának köszönhetően mégis megszerezték azt a pontot, mely matematikailag is a bennmaradást jelenti számukra.

A folytatásban nehéz sorozat vár Buchholcz-Huba Dóra előtt a KSZSE-Algyő, hiszen a Kispest, a Szent István, az SZKKSE, a Vasas és az Orosháza lesz az ellenfél a hátralévő mérkőzéseken, bár ezek a meccsek már nem döntenek sem kiesésről, sem bajnoki címről. "Gratulálunk az SZKKSE bajnoki címéhez, mely ezzel megszerezte a jogot, hogy a legmagasabb osztályban szerepeljen!" – írják a csapat honlapján a városi rivális sikere kapcsán.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport 21. forduló: Gyömrő VSK – Kézilabda Szeged SE-Algyő 28-28 (14-15)

Gyömrő, 100 néző. Vezette: Vágó Ilona, Vágó Barbara.
KSZSE: Almási – Szombati 1, Hámori 4, HOMOKI 3, SEBESTYÉN 2, FORGÓ 9/3, DRAXLER O. 6 (2). Csere: Varga (kapus), Kiss, Draxler D., Lőrincz 2, Faragó, Sebők, Balogh. Edző: Buchholcz-Huba Dóra.
Hétméteres: 7/4, ill. 5/4.
Kiállítás: 14 perc, ill. 8 perc.

Buchholcz Huba Dóra: "Gratulálok a lányoknak, igazi sportemberi tartásról tettek tanúbizonyságot."

Junior-győzelem Gyömrőn: Gyömrő VSK – Kézilabda Szeged SE-Algyő 32-36

KSZSE: VARGA – BALOGH 4, FARAGÓ 8, KISS 5/1, Sebők 1, SEBESTÉNY 11, FRÁNYÓ 6/3. Csere: Máté-Tóth (kapus), Kis P. 1, Benák, Borbás, Kertész, Kovács. Edző: Vojkovics Gyula.
Kiállítás: 10 perc, ill. 8 perc.
Hétméteres: 10/6, ill. 4/4.

Vojkovics Gyula: "A fiatalok Frányó kivételével most nem tudták megoldani azt a feladatot, amit nekik szántam, ezért a győzelem több energiába került, mint kellett volna."

 

További hírek

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

Dr. Molnár Mária csecsemő és gyermekorvos két új telefonos applikációt ismertetne meg a lakossággal.

2024. április 16. | Egészség, életmód Bővebben

A Helyi Választási Iroda (Algyői Polgármesteri Hivatal, 6750 Algyő Kastélykert u. 40.) 2024. április 20. napján (szombat) 8.00 és 16.00 óra között az egyéni listás (képviselő) jelölt, a polgármester jelölt és a nemzetiségi önkormányzati képviselőjelölt részére ajánlóív igénylés és kiadás céljából ügyeletet tart.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

×