× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: élvonalbeli rivális állította meg az FKSE-t a kupában

|
2014. október 26. | Sport
Vereséget szenvedett a Magyar Kupa 3. körében az élvonalbeli König-Trade Balmazújvárossal szemben, így kiesett a sorozatból az FKSE Algyő együttese.

A mérkőzés első félidejében a hazaiak harcias, kemény játékukkal partiban voltak az NB I–ben szereplő vendégekkel, de a játék végére érvényesült a papírforma, így a kupában a balmazújvárosiak menetelhetnek tovább.

Férfi kézilabda Magyar Kupa, 3. forduló: FKSE Algyő – König-Trade Balmazújváros 16-27 (12-17)

Algyő, Fehér Ignác Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Medve Róbert, Nagy László.
FKSE: Farkas – Raffai 4, Zöldy 4, Gazsó 2, Béleczki 1, Valaczkai 2, Bolvári. Csere: Deák (kapus), Ambrus 2, László, Pál, Szepesi 1, Szélpál, Kiss A., Teimel, Morva. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: "Ezen a meccsen újra megcsillant a küzdőszellemünk. A csapatomnak bíznia kell a saját erejében."
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×