× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: az Algyő is játszik a hétvégén

|
2014. december 06. | Sport
A hétvégén több mérkőzést is játszanak a hazai férfi kézilabda bajnokságokban, az algyőiek hazai pályán játszanak, ők az NB I/B-ben és az NB II-ben is érdekeltek.

A hazai férfi kézilabda bajnokságokban nem lesz pihenő és a hétvégén is pályára lépnek a csapatok, a következő összeállításban ezeket a mérkőzéseket vesszük végig.

Az NB I/B keleti csoportjában az FKSE Algyő az ózdiakat fogadja. Az algyőiek legutóbb november utolsó szombatján meccseltek, akkor Lajosmizsén kaptak ki szoros mérkőzésen, az Ózdi KC pedig Mezőkövesden járt hasonló módon. A két csapatnak egyaránt 10-10 pontja van a bajnokságban, az Algyő viszont a jobb gólarányának köszönhetően eggyel előkelőbb pozícióban szerepel a tabellán.

2014. december 7. (vasárnap) 18:00 FKSE Algyő – Ózdi KC Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport

Az NB II Délkeleti csoportjában az FKSE-Algyő II. vasárnap a Gyula csapatát fogadja, mindkét fél vereséget szenvedett az előző körben.

2014. december 7. (vasárnap) 14:00 FKSE-Algyő II – Gyulai SE Férfi kézilabda NB II Délkeleti csoport
 

További hírek

Május elsejétől az algyői Borbála fürdő is újra várja vendégeit, akik már a megújult beléptetőrendszeren keresztül jutnak be, ugyanis a járványhelyzet alatt lecserélték a karórás rendszert.

2021. május 07. | Sport Bővebben

Kitakarítják a fokokat és leeresztik a vizet a kubikgödrökből, amelyekben a szúnyogok szaporodni szoktak. Az invázió elleni védekezésben a katasztrófavédelem is segített. 

2021. május 05. | Önkormányzat Bővebben

Megkezdődött az Atka felé vezető út 47-es főút és a vasúti átjáró közötti szakaszának javítása, a kátyúzás és padka javítás idején forgalom terelésre, időszakos fennakadásokra lehet számítani az elkövetkező egy-két napban.

2021. május 05. | Önkormányzat Bővebben

Algyőn kinyitottak a szabadidős és kulturális intézmények is.

2021. május 04. | Kultúra Bővebben

Egyre többen költöznek a délnyugati lakóövezetbe Algyőn, így égető problémává vált a csapadékvíz-elvezető rendszer kiépítése a Pipacs és a Gólya utcában.

2021. május 04. | Önkormányzat Bővebben

×