× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: az Algyő is játszik a hétvégén

|
2014. december 06. | Sport
A hétvégén több mérkőzést is játszanak a hazai férfi kézilabda bajnokságokban, az algyőiek hazai pályán játszanak, ők az NB I/B-ben és az NB II-ben is érdekeltek.

A hazai férfi kézilabda bajnokságokban nem lesz pihenő és a hétvégén is pályára lépnek a csapatok, a következő összeállításban ezeket a mérkőzéseket vesszük végig.

Az NB I/B keleti csoportjában az FKSE Algyő az ózdiakat fogadja. Az algyőiek legutóbb november utolsó szombatján meccseltek, akkor Lajosmizsén kaptak ki szoros mérkőzésen, az Ózdi KC pedig Mezőkövesden járt hasonló módon. A két csapatnak egyaránt 10-10 pontja van a bajnokságban, az Algyő viszont a jobb gólarányának köszönhetően eggyel előkelőbb pozícióban szerepel a tabellán.

2014. december 7. (vasárnap) 18:00 FKSE Algyő – Ózdi KC Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport

Az NB II Délkeleti csoportjában az FKSE-Algyő II. vasárnap a Gyula csapatát fogadja, mindkét fél vereséget szenvedett az előző körben.

2014. december 7. (vasárnap) 14:00 FKSE-Algyő II – Gyulai SE Férfi kézilabda NB II Délkeleti csoport
 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×