× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: az Algyő is játszik a hétvégén

|
2014. december 06. | Sport
A hétvégén több mérkőzést is játszanak a hazai férfi kézilabda bajnokságokban, az algyőiek hazai pályán játszanak, ők az NB I/B-ben és az NB II-ben is érdekeltek.

A hazai férfi kézilabda bajnokságokban nem lesz pihenő és a hétvégén is pályára lépnek a csapatok, a következő összeállításban ezeket a mérkőzéseket vesszük végig.

Az NB I/B keleti csoportjában az FKSE Algyő az ózdiakat fogadja. Az algyőiek legutóbb november utolsó szombatján meccseltek, akkor Lajosmizsén kaptak ki szoros mérkőzésen, az Ózdi KC pedig Mezőkövesden járt hasonló módon. A két csapatnak egyaránt 10-10 pontja van a bajnokságban, az Algyő viszont a jobb gólarányának köszönhetően eggyel előkelőbb pozícióban szerepel a tabellán.

2014. december 7. (vasárnap) 18:00 FKSE Algyő – Ózdi KC Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport

Az NB II Délkeleti csoportjában az FKSE-Algyő II. vasárnap a Gyula csapatát fogadja, mindkét fél vereséget szenvedett az előző körben.

2014. december 7. (vasárnap) 14:00 FKSE-Algyő II – Gyulai SE Férfi kézilabda NB II Délkeleti csoport
 

További hírek

Az Algyői Könyvtár könyvtárosai Olvasó Klubot indítottak a könyvek szerelmeseinek és azoknak is, akik még próbálgatják a könyvek varázsát magukba szívni.

2022. január 19. | Kultúra Bővebben

Több lakosunk jelezte, hogy gázszagot érez. A problémát jeleztük az illetékes hatóságok felé, akik megkezdték a probléma okának felderítését.

2022. január 19. | Gazdaság Bővebben

Az évi egy alkalom megszervezett lomtalanítás helyett a házhoz menő lomtalanításra tért át a szolgáltató az önkormányzattal történő egyeztetést követően.

2022. január 13. | Gazdaság Bővebben

Az ünnepek után a fenyőfák elszállítását a Településtisztasági Nonprofit Kft. térítési díj nélkül, az ingatlanok elől elszállítja.

2022. január 08. | Napjaink Bővebben

Szentesen a lángok martalékává vált a városi sportcsarnok.

2022. január 02. | Sport Bővebben

×