× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: átlövői nélkül nem bírt az FKSE Algyő II. a Mezőtúrral

|
2014. október 01. | Sport
Kikapott a Mezőtúr otthonában az FKSE Algyő II., Barok István legénysége első vereségét szenvedte el az idei bajnokságban.

Férfi kézilabda NB II Délkelet csoport, 2. forduló: Mezőtúri AFC- FKSE Algyő II. 32-23 (17-11)

Mezőtúr, 150 néző. Vezette: Sándor, Szabó.
FKSE Algyő II.: Gera- Czirják, VÖRÖS 5, BERTA T. 7, Pádár 1, Kupcsik 3, Zombori 2/1. Csere: PALLÉR, Csáki (kapusok), Zsadányi, Bozsák, Pál 1, Szőri, SÁRKÁNY 4, Tóth, Tóbiás. Edző: Barok István.

Barok István: "Az előző kiírásban a Mezőtúr megnyerte a déli csoportot, de nem vállalta a feljutást. A mi bajnokcsapatunkból csupán öt játékos volt a keretben. A többiek Békésen harcoltak, vagy szurkoltak, egy osztállyal feljebb. Mi pedig átlövők nélkül küszködtünk. Ennyire tellett."
 

További hírek

Vajda Attila olimpiai bajnok kenus is a település vendége volt augusztus elején, Algyőn szálltak meg ugyanis már ötödik alkalommal a kajak-kenu szerelmesei. Az ALTE és a civil szervezetek gyümölccsel, süteménnyel és programmal készültek fogadásukra.

2021. szeptember 20. | Sport Bővebben

Női kézilabda NB I./B, Keleti csoport, 1. forduló: Levendula Hotel FKSE-Algyő–Kispest 36–31 (20–17)

2021. szeptember 15. | Sport Bővebben

Már csak az Algyő áll pontveszteség nélkül a megyei I. osztályban. A negyedik fordulóban a Tiszasziget elveszítette a veretlenségét, a péntek esti szegedi rangadó pedig döntetlennel ért véget.

2021. szeptember 15. | Sport Bővebben

A végéhez ért a Levendula Hotel FKSE-Algyő NB I/B-s női kézilabdacsapatának felkészülése. Farkas József tanítványai a hétvégén bemutatkozhatnak az új osztályban, az előző kiírás bronzérmese lesz a vendég a Fehér Ignác Általános Iskola Sportcsarnokában.

2021. szeptember 10. | Sport Bővebben

Megvan az Algyő szezonbeli első győzelme. Az algyőiek korábban is lezárhatták volna a találkozót a játékot bátran felvállaló deszkiekkel szemben, végül egy öngóllal dőlt el végleg a három pont sorsa.

2021. szeptember 10. | Sport Bővebben

×