× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: átlövői nélkül nem bírt az FKSE Algyő II. a Mezőtúrral

|
2014. október 01. | Sport
Kikapott a Mezőtúr otthonában az FKSE Algyő II., Barok István legénysége első vereségét szenvedte el az idei bajnokságban.

Férfi kézilabda NB II Délkelet csoport, 2. forduló: Mezőtúri AFC- FKSE Algyő II. 32-23 (17-11)

Mezőtúr, 150 néző. Vezette: Sándor, Szabó.
FKSE Algyő II.: Gera- Czirják, VÖRÖS 5, BERTA T. 7, Pádár 1, Kupcsik 3, Zombori 2/1. Csere: PALLÉR, Csáki (kapusok), Zsadányi, Bozsák, Pál 1, Szőri, SÁRKÁNY 4, Tóth, Tóbiás. Edző: Barok István.

Barok István: "Az előző kiírásban a Mezőtúr megnyerte a déli csoportot, de nem vállalta a feljutást. A mi bajnokcsapatunkból csupán öt játékos volt a keretben. A többiek Békésen harcoltak, vagy szurkoltak, egy osztállyal feljebb. Mi pedig átlövők nélkül küszködtünk. Ennyire tellett."
 

További hírek

Hétfőn délután egy algyői családi ház padlásán égett háztartási hulladék és régi ágynemű a Kastélykert utcában – olvasható a katasztrófavédelem honlapján.

2022. augusztus 16. | Rendőrség Bővebben

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk, az MVM Démász Áramhálózati Kft. a közcélú villamos hálózaton előre tervezett munkálatokat fog végezni, az alábbi időszakokban és területeken. Ezen időszakokban a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog.

2022. augusztus 16. | Gazdaság Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának nevében Füzesy István alpolgármester köszöntötte Puskás Jánosné Erzsike nénit 90. születésnapja alkalmából.

2022. augusztus 16. | Napjaink Bővebben

2022. augusztus 9-én a Kastélykert u. 44 előtt csőtörés történt, ezért a Szegedi Vízmű Zrt. közlése alapján időszakos vízhiány tapasztalható a Géza utca és a Szamóca utca között. A hiba elhárítása folyamatban van, a javítás körülbelül 3 órát vesz majd igénybe.

2022. augusztus 09. | Gazdaság Bővebben

A magyar versenyzők négy érmet, közte két aranyat szereztek szombaton a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság első döntős napján, írta az MTI. Kopasz Bálint visszaszerezte világbajnoki címét K-1 1000 méteren és a Kiss Blanka, Lucz Anna duó is remek teljesítménnyel nyerte meg a K-2 200 métert.

2022. augusztus 07. | Sport Bővebben

×