× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: a sok hiba okozta az FKSE vesztét a Kecskemét ellen

|
2014. október 24. | Sport
Harmadik vereségét szenvedte el szombaton a másodosztályban az FKSE Algyő, Dankó Ervin tanítványai a KTE-Kisokostól kaptak ki hazai pályán négy góllal.

A hazaiaknak nem sikerült megfelelően ráhangolódniuk a játékra, ahogy ezt a rengeteg technikai hiba is mutatta, illetve az is bizonyította, hogy az újoncok az első félidőben nehezen találtak az ellenfél kapujába. A mérkőzésen végig a kecskemétiek uralták a pályát, kíméletlenül kihasználták az algyőiek hibáit, így esélyt sem adtak a hazaiaknak a pontszerzésre.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 6. forduló: FKSE Algyő – KTE-Kisokos 23-27 (8-13)

Algyő, 150 néző. Vezette: Hargitai Gábor, Markó Gábor.
FKSE: Kiss O. – Ambrus 5, Raffai 4, Zöldy 4, László 1, Szepesi, Teimel 2. Csere: Farkas (kapus), Gazsó 5, Pál, Kocsis, Berta, Valaczkai, Bélecki 2, Varga, Bolvári. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: "Három meccsre való technikai hibával nem lehet esélyünk hasonló képességű csapattal szemben. Továbbra is csak a munkában bízhatunk."
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×