× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kettős vereség a lányoknál

|
2018. október 16. | Migrált hírek

Két női meccs volt vasárnap délután a Fehér Ignác Iskola csarnokában. Először az ifi csapatunk lépett parkettre és kapott ki tizenhárom góllal, majd a felnőttek következtek a listavezető ellen, tizenhét gólos különbséggel kaptak ki.

Női ifjúsági bajnokság: Levendula Hotel FKSE-Algyő - Nemesnádudvari NKSZE 23-36 (7-20)

Algyő, 50 néző, vezette: Kovács-Sebők, Réti.
FKSE: Bodor, Szatmári, Dudás 7/2, Igaz 7, Mircse 3, Balog 2, Péter 2, Mazurák 1, Sóbester 1, Kiss, Edző: Draxler Orsolya.
Kiállítások: 4 ill. 8 perc. Hétméteresek: 3/2 ill 2/2.

NB I/B-s női bajnoki mérkőzés: Levendula Hotel FKSE-Algyő - Kispest NKK Endo+Service 22-39 (14-20)

Algyő 100 néző, vezette: Barta, Kovács.
FKSE: Kőhalmi- Lovistyék 3, Zsilák 4, Velky 1, Vér, Mikó 2, Szepesi 4/1. Csere: Aradi, Hernádi (kapusok) Draxler D. 1, Draxler O. 2, Kozma 2, Bagi 1, Gercsó 2, Aracsi. Edző: Avar György.
Kiállítások: 8 ill. 6 perc. Hétméteresek: 2/1 ill. 7/7.
Avar György: - Ezt a játékot védekezés és kapus nélkül nem lehet játszani!

 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×