× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kettős meccsekkel folytatódtak a gyermek bajnokság fordulói

|
2019. október 28. | Migrált hírek

A tizenegy éves fiúk és a 13 éves lányok is pályára léptek szombaton. Mindkét gárdánk egy győzelemmel és egy vereséggel zárta a fordulót.
 
Mezőberényben folytatták az U 11-es fiúk, egy győzelem és egy vereség a szombati mérlegük.

Felföldi István SE-FKSE-Algyő 6-13 (2-8)

Mezőberény 50 néző, vezette: Bartolák, Ondos

Orosházi FKSE-Linamar- FKSE-Algyő 15-8 (6-6)

Mezőberény 50 néző, vezette: Bartolák, Ondos

FKSE: Nothof- Bratke, Kotormán V., Kucsera, Perneki, Répás, Rostás, Schleifer, Szögi. Edző: Kotormán Attila
 
Leány U 13-as bajnokság

K.Szeged SE-FKSE-Algyő 18-14 (6-3)

Szeged, Fodor J. Szakközép csarnoka, vezette: Kötél, Réti

FKSE-Algyő- Kisteleki KK 22-8 (12-4)

Szeged, Fodor J. Szakközép csarnoka, vezette: Kovács-Sebők, Kötél
FKSE: Nyerges- Ács, Ambrus, Bálint-Harmati, Báló F., Báló V., Bereczky, Farkas, Illés, Juhász, Molnár Z., Nagy, Nyilas, Temkó. Edző: Draxler Orsolya

Draxler Orsolya: - Ha a KSZSE elleni formánkat és szívünket fogjuk megmutatni az elkövetkező meccseken, akkor nem érhet bennünket meglepetés.

 

További hírek

Algyő Nagyközség Önkormányzata az önkormányzat tulajdonában lévő pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő belterület 1647 hrsz. alatti ingatlanon található nettó 22 m2 alapterületű felépítmény és 9,04 m2 nagyságú terasz határozatlan idejű hasznosítására.

2024. május 03. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete minden 65 év feletti lakos részére 15.000 forint pénzbeli támogatást ad. Ezzel kapcsolatban semmilyen teendőjük nincs.

2024. május 02. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata a megemelkedett szúnyogszámra való tekintettel szúnyoglárva-irtó tablettával segíti a lakosokat.

2024. május 02. | Gazdaság Bővebben

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

×