× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kecskemét kihasználta a lehetőséget

|
2014. március 27. | Sport
A mérkőzésre továbbra is nagyon tartalékosan készültünk, sőt Martus Dorinára sem számíthatunk hosszú ideig  elfoglaltsága miatt. A mérkőzésen az első félidőt uraltuk, többször is 4 gólos előnyre tettünk szert, a Kecskemét szívós játékkal egyenlített a végére, sorozatos ziccerek kihagyása után. A második játékrészben is szoros volt a mérkőzés, vendég vezetés után fordítottunk, majd a végjáték döntelenről indult, mely az egykori csupaszív Pick játékos Borsodi Péter által irányított Kecskemét javára dölt el ismét helyzetek sokaságának elhibázása után. Sajnos többen is alul teljesítettek a mai mérkőzésen, viszont örömteli, hogy Homoki Regina ismét tehetségéhez méltóan tudott  játszani. Most 2 hét szünet következik a bajnokságban, mely után reményeink szerint teljes kerettel tudunk elutazni Gyömrőre.

Kézilabda Szeged SE-Algyő - Kecskeméti NKS 26:27 (12:12)

NB I/B-s felnőtt bajnoki mérkőzés, 20. forduló.
2014. 03. 23. Algyő 150 néző
Vezette: Vágó Ilona, Dr. Vágó Barbara
KSZSE: Almási– Lőrincz 1, Hámori 5 (2), HOMOKI 11 (1),  Farkasinszki 2, Sebők 3, Draxler O. 6 (2).
Csere: Varga (kapus), Lengyel, Kiss, Draxler D. Szénási,  Faragó, Balogh.
Edző: Buchholcz Huba Dóra.

Kiállítások: 4, ill. 10 perc.
Hétméteresek: 7/5, ill. 5/4.

Buchholcz Huba Dóra: A sikert jobban akaró csapat győzött, jókor jön a két hét szünet, hogy rendezzük a sorokat.
 

További hírek

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

×