× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Katasztrófavédelmi gyakorlat

|
2021. szeptember 30. | Rendőrség

Szeptember elején két napos katasztrófavédelmi gyakorlat zajlott községünkben, amelyen több mint kétszáz szakember és önkéntesek is részt vett.

A Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság által szervezett gyakorlat első napján veszélyes anyagokkal kapcsolatos mentés szabályszerű végrehajtását gyakorolták a katasztrófavédők, a mentősök, a vöröskeresztes és a vízműves szakemberek. Emellett egy drónos csapat is kivonult, akik a magasból való felderítési és mentési módszereket gyakoroltak. A feladatokat az ártérben kellett megoldani, ahol a hivatásos egységek vezetése és irányítása alatt több település önkéntesei szimulálták a viharkárból keletkezett problémákat. A gyakorlat második napján egy tömegbalesetet jelenítettek meg a Volánbusz Zrt. segítségével. Egy felborult buszból, két összeütközött személyautóból és egy kisbuszból, illetve egy gépkocsiból kellett menteni és ellátni a sérülteket. A szimulációban minden úgy zajlott, ahogyan élesben is működnie kell.

 

További hírek

A Belügyminisztérium „Önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatása 2022.” című pályázat által Algyőn járdaépítési program valósulhatott meg.

2023. február 01. | Önkormányzat Bővebben

Értesítjük Önöket, hogy 2023. február 1-én az Algyő, Géza utca –Kastélykert utca sarkán, az ivóvízhálózaton tolózár csomópont csere miatt, az alábbi ingatlanokban időszakos vízhiány lesz a következő helyeken...

2023. január 31. | Gazdaság Bővebben

Az algyői Tisza-part két népszerű vendéglátó egységének és az Algyői Műjégpálya büféjének üzemeltetésére keres bérlőt a Gyeviép Nkft. 

2023. január 30. | Gazdaság Bővebben

Értesítjük Önöket, hogy ivóvízhálózat hibaelhárítási munkák miatt időszakos vízhiányra kell felkészülni 2023. január 30-án (hétfő) 8:30 – 14:00 óráig.

2023. január 27. | Gazdaság Bővebben

Pályázati hirdetmény Algyő, Tiszavirág utcában található „beépítetlen terület” megnevezésű, 1/1 részben Algyő Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képező tehermentes ingatlanok legmagasabb áron történő értékesítése.

2023. január 20. | Önkormányzat Bővebben

×