× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Karácsonyi ünnepség az Algyői Szivárvány Óvodában

|
2014. december 25. | Oktatás

Mint eddig minden évben, az Algyői Szivárvány Óvodában idén is együtt ünnepeltük a karácsonyt, az óvoda nyugdíjasai, aktív dolgozói. Molnár Áron polgármester úr és Ozsváth Lászlóné óvodavezető köszöntő szavai után a Katica és a Pillangó csoportos gyermekek ünnepi műsorral kedveskedtek a vendégeknek.

Nekem nagyon furcsa volt ez az este, hiszen az elmúlt karácsonyt még az "én" gyermekeimmel mint fellépőkkel tölthettem, most pedig, nyugdíjasként nézhettem a gyermekek szereplését.

Igazán tudom, mennyi munkával és izgalommal jár egy ilyen kedves vendéglátás szervezése és lebonyolítása. A gyermekek izgalomtól kipirult arca, a megilletődés kis bizonytalansága tükröződött a meghatódott tekintetekben.

A vendégek soraiban helyet foglaló Fazakas Attila plébános úr az ünnepi műsor után néhány mondatban beszélt a karácsony a szeretet és a megértés fontosságáról. Gyermekek, idősek és fiatalok, együtt Szent Karácsony Ünnepén! Nincs ennél szebb és meghatóbb!

Az este az ajándékok átadásával, közös vacsorával és kötetlen, vidám beszélgetéssel folytatódott.

Köszönjük ezt a felejthetetlen estét a gyermekeknek és az óvoda minden dolgozójának!

Kívánunk további munkájukhoz sok sikert és jó egészséget, 2015 évre boldog új évet!

 

További hírek

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2023. december 23. napjától 2024. január 1. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2023. december 09. | Önkormányzat Bővebben

Javult a határ menti folyóvizek állapota annak a 4,06 millió eurós (1,542 milliárd forintos) költségvetésű, uniós támogatással megvalósuló beruházásnak köszönhetően, mely során négy romániai és két magyarországi településen korszerűsítették a szennyvíz-kezelését – közölte Tóth Godó Valéria, a Szegedi Vízmű Zrt. projektvezetője szerdán Szegeden.

2023. december 08. | Gazdaság Bővebben

Az Algyői kétségkívül az egyik legjobb a Napfény Városának vonzásköréből, ha a halételeket vizsgáljuk. Persze még akkor is komoly vetélytárs a Kiskőrössy, az Öreg Kőrössy és a Fehértói. Amennyiben csak a halászlét vizsgáljuk, a magam részéről Kárpát medencei szinten az Algyőit halászcsárdáét tartom a legmeggyőzőbbnek a tiszai (szegedi) műfajban.

2023. december 07. | Gazdaság Bővebben

Már november 25-e előtt megkezdtük a készülődést a Gyevikult Nkft. által szervezett adventi kézműves programjára. Hiszen a rendezvény egyik foglalkozása a mézeskalács házikó készítés volt. A másik programelemünk ajtódísz készítés volt.

2023. december 05. | Kultúra Bővebben

Székelyhídon került sor a XVII. Érmelléki Kórustalálkozóra, melyen immár másodjára vett részt az Algyői Búzavirág Dalkör.

2023. december 04. | Kultúra Bővebben

×