× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Karácsonyi csomag a 75 éven felülieknek

|
2021. december 14. | Önkormányzat

Algyő Nagyközség Önkormányzata idén is gondolt az 75 év feletti algyői lakosokra és karácsonyi csomaggal kedveskedik nekik.

A vírushelyzetre való tekintettel az ajándékok átadására nem a Faluházban került sor, hanem az AESZI, a Levendula Hotel és az Önkormányzat munkatársai személyesen viszik ki a csomagokat. Molnár Áron polgármester a tavalyi évhez hasonlóan, idén is segíti a csomagosztást. Az ajándékcsomagba tartós élelmiszer, édesség, fűszerek kerültek, hogy kicsit szebbé varázsolják az idősek ünnepeit.

Aki nem tudta átvenni a csomagját, az az AESZI-ben ezt megteheti 2021. december 23-ig, munkanapokon munkaidő alatt.

 

További hírek

Algyő Nagyközség Önkormányzatnak kérésére a Gyeviép Nkft. munkatársai elkészítették az új bölcsődéhez szánt parkoló részt. Az épülettel szemben, az iskola vonalában mintegy 90 méter hosszan szórt útpadkát alakítottak ki.

2023. szeptember 21. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyő Foltvarrók Köre augusztus 26-án, szombaton ellátogatott a Magyar Foltvarró Céh által szervezett Országos Foltvarró Fesztiválra, Budapestre a Kultúrszövőgyárba.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

Napjainkban meglehetősen gyorsan kézhez kaphatunk bestseller könyveket a saját anyanyelvünkön. Ez olyan természetessé vált, hogy bele sem gondolunk, hogy egy viszonylag frissen megírt, több száz oldalas idegen nyelvű regény hogyan kerülhet az éjjeliszekrényünkre magyarul. A fordítás rejtelmeiről Illés Róbert, algyői műfordítóval beszélgettünk.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

A szabadstrand területén új kikapcsolódási és sportolási lehetőség nyílt az oda érkezők számára. 936.000 forint kivitelezés összegből kialakításra került ott egy új strandkézilabda pálya.

2023. szeptember 20. | Sport Bővebben

Füzesy István és az ALTE idén nyolcadik alkalommal rendezte meg a Tisza-Parti Partyt, amely nyolcadik alkalommal is nagy sikert aratott. Ezúttal a búcsú hétvégéjén várták a szabadstrandra a kikapcsolódni vágyókat.

2023. szeptember 20. | Napjaink Bővebben

×