× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Jótékonysági ifjúsági programok a Wemsical szervezésében

|
2014. november 12. | Sport
Negyedik alkalommal rendeztünk jótékonysági gördeszka versenyt Algyőn. A 2014. szeptember 13-i rossz időjárás sajnos nem engedte meg, hogy a Tiszavirág utcai extrémsport-pályán bonyolítsuk le a programot, ezért az algyői Ifjúsági ház és a szomszédságában lévő edzőterem adott otthont a versenynek. A 30 versenyző 2 kategóriában, 16 év alatti és feletti korcsoportban indult. A gördeszkás fiatalok mindvégig nehéz és látványos trükköket mutattak be, szoros verseny alakult ki a végére. A kategóriák nyertesei értékes díjazásban részesültek a Garage Store illetve a Supra, a Krew és a Restless márkák jóvoltából. A program zárásaként a versenyzőket és a résztvevőket az Algyői Szőke Tisza Nyugdíjasklub tagjai által sütött kenyérlángossal vendégeltük meg. A verseny nevezési díjait, összesen 14 zsák ruhát, játékot és tartós élelmiszert – az algyői Egyesített Szociális Intézmény segítségével – nehéz körülmények között élő gyermekek és gyerekes családok részére jutattuk el. A gyűjtésben a Főnix Projekt csapata segédkezett.

A Wemsical – a Fatima Ház Alapítvánnyal és a Főnix Projekttel közösen – 2014. október 17-én szervezett ifjúsági jótékonysági estet, amelynek a szegedi Rongy Kocsma adott helyet. A program ideje alatt egy nagy doboz élelmiszer, 12 zsák jó minőségű ruha és 1 zsák játék gyűlt össze, amelyet a Fatima Ház Alapítvány juttat el a rászoruló családok részére. Az esten fellépett három előadó – a szegedi Réteg, az IFS, és az eNeNKá zenekar, illetve Dj GNU és Nyenyec – zenei szettjeivel szórakoztatta a közönséget, amelyet a Rádió Mi élőben közvetített.

Ezúton köszönjük a résztvevőknek a felajánlásokat és adományokat, továbbá támogatóinknak a rendezvények megvalósításában nyújtott segítséget!

Támogatóink voltak: Algyő Nagyközség Önkormányzata, Restless, Bitang, Szőke Tisza Nyugdíjasklub, Gyeviép Kht., Algyői Sportkör, Garage Store, Krew, Supra, Student Copy, Rádió Mi, People-WorkShop, SunBarz Ghetto Workout, Lusta Bítek, Fiatalok egy Élhetőbb Környezetért Közhasznú Egyesület, Algyői Faluház és Könyvtár, Faluház Büfé és Kávézó, Főnix Projekt, Rongy Kocsma.

2014. december 13-án, közösen a Fiatalok egy Élhetőbb Környezetért Közhasznú Egyesülettel, a hagyományokhoz híven, karácsonyi ifjúsági estet szervezünk, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk. A programról a decemberi Hírmondóban, illetve az internetes felületeken tájékoztatunk mindenkit.
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×