× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Jótékonysági gördeszka verseny

|
2014. szeptember 10. | Sport
A Wemsical Ifjúsági és Kulturális Egyesület hagyománya szerint jótékonysági gördeszka versenyt és extrém sport napot szervez a Tiszavirág utcai görpályán 2014. szeptember 13-án délután. A versenyre a nevezési díj: játék, ruha, tartósélelmiszer, könyv, írószer, amelyeket az Egyesített Szociális Intézmény segítségével nehéz körülmények között élő algyői gyerekek és családjuk részére juttatunk el. Kérjük a civil szervezeteket és érdeklődőket, hogy a verseny mellett további adományokkal segítsék a gyűjtést, hogy minél több gyereknek segíthessünk az iskolakezdésben! A gördeszka verseny mellett egyéb kísérő programokat is rendezünk.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
 

További hírek

Vajda Attila olimpiai bajnok kenus is a település vendége volt augusztus elején, Algyőn szálltak meg ugyanis már ötödik alkalommal a kajak-kenu szerelmesei. Az ALTE és a civil szervezetek gyümölccsel, süteménnyel és programmal készültek fogadásukra.

2021. szeptember 20. | Sport Bővebben

Női kézilabda NB I./B, Keleti csoport, 1. forduló: Levendula Hotel FKSE-Algyő–Kispest 36–31 (20–17)

2021. szeptember 15. | Sport Bővebben

Már csak az Algyő áll pontveszteség nélkül a megyei I. osztályban. A negyedik fordulóban a Tiszasziget elveszítette a veretlenségét, a péntek esti szegedi rangadó pedig döntetlennel ért véget.

2021. szeptember 15. | Sport Bővebben

A végéhez ért a Levendula Hotel FKSE-Algyő NB I/B-s női kézilabdacsapatának felkészülése. Farkas József tanítványai a hétvégén bemutatkozhatnak az új osztályban, az előző kiírás bronzérmese lesz a vendég a Fehér Ignác Általános Iskola Sportcsarnokában.

2021. szeptember 10. | Sport Bővebben

Megvan az Algyő szezonbeli első győzelme. Az algyőiek korábban is lezárhatták volna a találkozót a játékot bátran felvállaló deszkiekkel szemben, végül egy öngóllal dőlt el végleg a három pont sorsa.

2021. szeptember 10. | Sport Bővebben

×