× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Jótékonysági gördeszka verseny

|
2014. szeptember 10. | Sport
A Wemsical Ifjúsági és Kulturális Egyesület hagyománya szerint jótékonysági gördeszka versenyt és extrém sport napot szervez a Tiszavirág utcai görpályán 2014. szeptember 13-án délután. A versenyre a nevezési díj: játék, ruha, tartósélelmiszer, könyv, írószer, amelyeket az Egyesített Szociális Intézmény segítségével nehéz körülmények között élő algyői gyerekek és családjuk részére juttatunk el. Kérjük a civil szervezeteket és érdeklődőket, hogy a verseny mellett további adományokkal segítsék a gyűjtést, hogy minél több gyereknek segíthessünk az iskolakezdésben! A gördeszka verseny mellett egyéb kísérő programokat is rendezünk.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
 

További hírek

Sajnos a járványügyi korlátozások miatt jelenleg látogatók nem korcsolyázhatnak az algyői jégpályán, azonban az egyesületek munkája nem állt meg. Pápai Miklóst, a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű jégkorongcsapatának szakosztály-igazgatóját az algyői edzésekről kérdeztük.

2021. február 26. | Sport Bővebben

Egyeztető megbeszélésre került sor Algyő Nagyközség Önkormányzata, Csongrád-Csanád Megye Önkormányzata, illetve az Aktív Ökoturisztikai Fejlesztési Központ képviselői között Algyő aktív turisztikai ajánlatairól, illetve fejlesztési terveiről. Kiemelt irány a Tiszához kapcsolódó kínálat, illetve tervek voltak.

2021. február 26. | Önkormányzat Bővebben

A  Volánbusz Zrt. 2021.03. hó-ban is biztosítja a kihelyezett bérletárusítást 2021. március 03-04.-én. Mindkettő napon 9-17 óráig, ebédidő : 12:00-12:30 ig (bejárat az orvosi rendelő felőli hátsó ajtó).

2021. február 26. | Gazdaság Bővebben

A férfiaknál a rutin legyőzte a fiatalokat, míg a nők hétről hétre fejlődnek.

2021. február 25. | Sport Bővebben

A Korm. rendelet szerint „a 2021. január 1-ig bejelentett vendéglátó üzletek esetén a 4. melléklet szerinti vendéglátó üzlettípust a kereskedő legkésőbb 2021. március 31-ig köteles bejelenteni a jegyzőnek.”

2021. február 24. | Önkormányzat Bővebben

×