× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Jótékonykodó fiatalok

|
2014. január 19. | Napjaink
Az Algyői Faluházban 2013. december 13-án megrendezett Jótékonysági Ifjúsági Est a Wemsical Ifjúsági és Kulturális Egyesület és a Fiatalok egy Élhetőbb Környezetért Közhasznú Egyesület közös szervezésében valósult meg. A rendezvényen a vártnál kevesebb fiatal jelent meg, ám így is elérte jótékony célját: számos játék, ruha, tartós élelmiszer gyűlt össze, amelyeket az Egyesített Szociális Intézmény az ünnepek előtt el is juttatott a rászoruló családok, gyerekek részére. Az esten a résztvevő fiatalok egy kérdőívet töltöttek ki a jelenlegi szabadidős tevékenységeikkel, a helyi ifjúsági és kulturális élettel kapcsolatban. Ezek az információk segítségül szolgálnak az ifjúsági szervezetek részére a további tevékenységükhöz.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani az est fellépőinek, akik egyedi, színvonalas műsorral szórakoztatták a vendégeket: Smile of Hell, Nagy Reni és FMaN, továbbá a felajánlott süteményekért a Vámos Cukrászdának, illetve mindenkinek, aki segítette a gyűjtést.

Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet Kívánunk!

 
 

További hírek

A Szegedi Vízmű tájékoztatása szerint a Bartók Béla utca elején egy ivóvíz bekötővezeték hibájának javítása miatt időszakos vízhiány tapasztalható a környéken. Várhatóan kora délután visszaáll a szolgáltatás.

2022. május 25. | Gazdaság Bővebben

A Szegedi Vízmű Zrt. munkatársai vízmérő leolvasást tartanak Algyő egész területén a 2022. május 22. és 25. közötti időszakban.

2022. május 23. | Gazdaság Bővebben

A FER Tűzoltóság Kft. algyői létesítményi tűzoltósága 2022. május 24-25-26. napján 9:00 órától tűzoltási gyakorlatot tart, a MOL Nyrt. DS Logisztika – ATM, Algyő telephelyén.

2022. május 17. | Rendőrség Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén. A szúnyoggyérítés elvégzése: 2022. május 20-án (pénteken) a napnyugta utáni időszakban

2022. május 17. | Gazdaság Bővebben

Szegeden a múzeumtól indult reggel a toborzó futás mai etapja, amely 10 órakor ért Algyőre. A falu táblájánál helyi futók is csatlakoztak az éppen távot teljesítő katonához.

2022. május 16. | Rendőrség Bővebben

×