× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Jobb félni, mint mgijedni

|
2019. október 15. | Migrált hírek

Mondja a régi magyar közmondás. Ez jutott eszembe, amikor Avar Gyurival készítettem az előzetest. Ugyanis a csapat a felkészülés során nagy különbséggel nyert Gyulán, de Gyuri bizonygatta, hogy az semmit nem jelent. Ráadásul a hazaiak már túl voltak két sikeres rangadón, szóval volt a mesterben egy egészséges félsz az első rangadótól, ami azután a 16. perctől elmúlt. Bár addig is mi vezettünk, de 10-7-es előnyről tizenegy perc alatt egy kilenc-egyes rohammal lerendezték a lányok a meccset.

Bravó lányok, de ne feledjétek a japán katonai mondást: Győztes csata után húzd szorosabbra a sisakszíjadat! De, ha nem akarok túl okosnak tűnni, akkor azt mondom: Most már van mire szerénynek lennetek!

CORNER-GYULASPORT NKFT- Levendula Hotel FKSE-Algyő 26-35 (12-20)

Gyula 300 néző, vezette: Gulybán, Juhász.
FKSE: KÖLCZE- KOZMA 2, Gercsó 1, ILYÉS 9, Rózsa, Csáki 3, ARACSI 4,
Csere: Hernádi (kapus), VÉR 1, SZEPESI 9, DRAXLER D. 3, Pocsai 1, Egervári 2. Edző: Avar György.
Kiállítások: 14 ill. 8 perc. Hétméteresek: 5/4 ill. 0.
 
Avar György: - Gratulálok a lányoknak. Ez férfimunka volt. Azt a tempót, amit diktáltunk a hazaiak nem tudták felvenni. Ez a győzelem meg kell hogy erősítsen bennünket abban hogy jó úton járunk a célunk eléréséhez.

 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×