× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Ismét javítani kell az algyői Tisza-hídat

|
2013. szeptember 18. | Gazdaság
Szeptember 18-tól kezdődően várhatóan négy héten át garanciális munkákat végez a Hídépítő Zrt. a Magyar Közút Nonprofit Zrt. által üzemeltetett algyői Tisza-hídon. Ez alatt az időszak alatt félpályás forgalomkorlátozásra számíthatnak az autósok – olvasható Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szóvivőjének közleményében. A kivitelezés várhatóan 3-4 hétig tart majd, vagyis október közepén használhatjuk majd újra a szokásos módon a hidat.

Az elmúlt években többször kellett kisebb-nagyobb javítási munkálatokat végezni a hídon. A legutóbb 2012 márciusában volt egy nagyobb felújítás, akkor közel egy éven át egy 20 km/h-ás tábla lassította a forgalmat, majd a munkálatok megkezdésével a jelzőlámpákat is kihelyezték, óriási torlódást és dugót okozva ezzel annak a közel 3500 ingázónak, aki naponta tette meg a Szeged-Hódmezővásárhely távot. Kérdés, a szeptemberi esős-hűvös idő mennyire segíti a kivitelezők munkáját, és mennyire vészeli majd át a telet a híd aszfaltja.
 

További hírek

Óvodánk 2021. március 8-a óta ügyeleti rendben működik, lehetőségeink szerint, Algyő Nagyközség Önkormányzatának támogatásával, segítjük a családokat az egyszeri meleg étkezés biztosításával, gyermekeknek az óvónők tevékenységajánlókkal színesítik hétköznapjaikat.

2021. április 13. | Oktatás Bővebben

Időpont: 2021.04.19.-20. 9.00-16.00 óra között.

2021. április 12. | Oktatás Bővebben

Ismét Gyászol a Megyei Polgárőr Szövetség: Gulyás Sándor (1950-2021), az Algyői Polgárőr Egyesület elnöke, türelemmel viselt betegségben életének 70. évében elhunyt.

2021. április 10. | Napjaink Bővebben

Kemény kihívásoknak kellett megfelelnie Kiss Olivérnek. Az algyői kézilabda-játékvezető ugyanis nemrég a franciaországi olimpiai selejtezőcsoportban, majd húsvéthétfőn a férfi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben dolgozhatott.

2021. április 10. | Sport Bővebben

– A közelmúltban sajnálatos eset történt a kilátónál, megrongálták, ez pedig már nem az első eset, és valószínűleg nem is az utolsó, ezért komolyabban kell foglalkoznunk vele – közölte a közösségi oldalán közzétett videóban a polgármester.

2021. április 08. | Rendőrség Bővebben

×