× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Iskolánk csapata ismét megyebajnok

|
2015. február 18. | Sport
2015. február 2-án az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola sportcsarnokában rendezték meg a Játékos Sportverseny Csongrád Megyei Diákolimpiát. A megye bajnoka lett – negyedik alkalommal – az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola csapata (9 ponttal), elsőként jutott tovább az országos elődöntőbe. II. helyezett lett a hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskola csapata (19 ponttal), III. lett a szegedi Rókusi II. számú Általános Iskola csapata (27 ponttal.

Az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola csapatának tagjai: Canjavec Tamás 1.a, Farkas Maja, Juhász Emese, Kiss Levente és Janecskó  Alex 2.a, Fábián Réka, Moczó Gréta és Kertész Mihály 2.b, Belovai Petra, Füzesy Vanda, Sulyok Rebeka, Forgó Dániel, Németh Bercel, Szénási Kristóf és Szabó Krisztián 3.a, Süli Eliza, Janecskó Tamara,Üveges Gabriella, Borbás Bálint, Lovász Tamásés Körmös Attila4.aésBogdán Bence 5.a osztályos tanulók; felkészítő tanáruk: Varga Ágnes.

A versenyt rendező csapat: a Csongrád Megyei Diáksport Szövetség vezetője és játékvezetői: Huszta Péter (Csongrád Megyei Diáksport Szövetség titkára) és Michna József (Csongrád Megyei Diáksport Szövetség általános iskolai tagozatvezetője).

Algyői Fehér Ignác Általános Iskola részéről: Iván Zsuzsanna, Varga Ágnes, Ficsór Barnabás, Retkes Zsolt, Koczka Ágnes, Magosi Krisztina,  Pallagi Anna, Soós Helga, Forgóné Canjavec Eszter.

Az országos elődöntőre február 21-én kerül sor Karcagon.
 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×