× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Ingyenes állatbarát ajándékokat osztanak az állatvédők

|
2012. november 30. | Napjaink

Plakát, poszter, képeslap, matrica, naptár, állatos ismertető kiadványok rendelhetők az Orpheus Állatvédő Egyesülettől ingyenesen! Évente több tízezer példányban készít az állatvédő egyesület ingyenes kiadványokat, melyek az élményteremtés mellett a felelős állattartást, a környezettudatos szemléletet is segítik. A kiadványok ingyenes megrendeléséhez pusztán egy megfelelő bélyeggel ellátott - megcímzett - közepes borítékot kell az Orpheus Állatvédő Egyesület, 6701 Szeged, P.F.: 929-es címre küldeni. Intézméyek (iskolák, klubok, csoportok) kiadványrendelésére is mód van. A részletekről a www.zug.hu/_kiadvanyrendeles/ oldalon lehet bővebb információt szerezni.

info: Orpheus Állatvédő Egyesület, www.zug.hu , tel.: 06-20-99-59-409

 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×