× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Ifjúsági összefogás és gyűjtés az algyői gyerekek támogatásáért

|
2021. december 28. | Napjaink

A Wemsical Ifjúsági és Kulturális Egyesület a Reakció Ifjúsági Közösség tagjaival együtt a hagyományokhoz híven ismét karácsonyi jótékonysági gyűjtést szervezett. A rengeteg felajánlás által 19 algyői családban 33 gyereknek tettük szebbé a karácsonyt a helyi civil összefogás által!

Köszönjük mindenkinek az adományokat! Külön köszönetet szeretnénk mondani a sok játékért, édességért és ruháért a Solymosi családnak, az Algyői Könyvtár dolgozóinak, a Blaskó-Nagy családnak, Mácsár Attilának, a Boldizsár családnak, Marosvári Milánnak - Marosvári Lettinek és szüleiknek, Retkes Ádámnak és családjának, a Pap családnak, a Házhozméz Algyőnek - Makai Mónikának és családjának, az Oláh családnak, Kiss Róbertnek és családjának, Almásiné Császár Piroskának, illetve Podonyi Sándornak és családjának!

20211228-wemsical_reakcio-joptekonysagi_2.jpg (439 KB)Köszönjük az Algyői Egyesített Szociális Intézmény dolgozóinak a segítséget a felajánlások kiosztásában!

Ezúton kívánunk Sikerekben és Békességben Gazdag Boldog Új Évet!

Torma Tibor és Oláh Dániel egyesületi elnökök

 

További hírek

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár irodalmi és grafika pályázatot hirdet „Amikor a toll kibicsaklik” címmel.

2023. szeptember 27. | Kultúra Bővebben

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

×