× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Ifjúsági összefogás és gyűjtés az algyői gyerekek támogatásáért

|
2021. december 28. | Napjaink

A Wemsical Ifjúsági és Kulturális Egyesület a Reakció Ifjúsági Közösség tagjaival együtt a hagyományokhoz híven ismét karácsonyi jótékonysági gyűjtést szervezett. A rengeteg felajánlás által 19 algyői családban 33 gyereknek tettük szebbé a karácsonyt a helyi civil összefogás által!

Köszönjük mindenkinek az adományokat! Külön köszönetet szeretnénk mondani a sok játékért, édességért és ruháért a Solymosi családnak, az Algyői Könyvtár dolgozóinak, a Blaskó-Nagy családnak, Mácsár Attilának, a Boldizsár családnak, Marosvári Milánnak - Marosvári Lettinek és szüleiknek, Retkes Ádámnak és családjának, a Pap családnak, a Házhozméz Algyőnek - Makai Mónikának és családjának, az Oláh családnak, Kiss Róbertnek és családjának, Almásiné Császár Piroskának, illetve Podonyi Sándornak és családjának!

20211228-wemsical_reakcio-joptekonysagi_2.jpg (439 KB)Köszönjük az Algyői Egyesített Szociális Intézmény dolgozóinak a segítséget a felajánlások kiosztásában!

Ezúton kívánunk Sikerekben és Békességben Gazdag Boldog Új Évet!

Torma Tibor és Oláh Dániel egyesületi elnökök

 

További hírek

2022. augusztus 9-én a Kastélykert u. 44 előtt csőtörés történt, ezért a Szegedi Vízmű Zrt. közlése alapján időszakos vízhiány tapasztalható a Géza utca és a Szamóca utca között. A hiba elhárítása folyamatban van, a javítás körülbelül 3 órát vesz majd igénybe.

2022. augusztus 09. | Gazdaság Bővebben

A magyar versenyzők négy érmet, közte két aranyat szereztek szombaton a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság első döntős napján, írta az MTI. Kopasz Bálint visszaszerezte világbajnoki címét K-1 1000 méteren és a Kiss Blanka, Lucz Anna duó is remek teljesítménnyel nyerte meg a K-2 200 métert.

2022. augusztus 07. | Sport Bővebben

50 kilogrammnyi csirkehúst lopott a házból a 45 éves férfi.

2022. augusztus 05. | Rendőrség Bővebben

Szingapúrból érkeztek fiatal edzők az Algyői Vizisport Egyesülethez, hogy megnézzék, hogyan lehet egy ötletből egy remek egyesületet építeni. A fiatalok nagyon lelkesen és nyitottan ismerkednek a hazánkban működő kajak-kenu sport struktúrájával és az edzések módszertanával.

2022. augusztus 03. | Sport Bővebben

Befizetés, beiratkozás, szünet, családi délelőtt, ballagás a Bóbita Bölcsődében

2022. augusztus 01. | Oktatás Bővebben

×