× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Ifjúsági összefogás és gyűjtés az algyői gyerekek támogatásáért

|
2021. december 28. | Napjaink

A Wemsical Ifjúsági és Kulturális Egyesület a Reakció Ifjúsági Közösség tagjaival együtt a hagyományokhoz híven ismét karácsonyi jótékonysági gyűjtést szervezett. A rengeteg felajánlás által 19 algyői családban 33 gyereknek tettük szebbé a karácsonyt a helyi civil összefogás által!

Köszönjük mindenkinek az adományokat! Külön köszönetet szeretnénk mondani a sok játékért, édességért és ruháért a Solymosi családnak, az Algyői Könyvtár dolgozóinak, a Blaskó-Nagy családnak, Mácsár Attilának, a Boldizsár családnak, Marosvári Milánnak - Marosvári Lettinek és szüleiknek, Retkes Ádámnak és családjának, a Pap családnak, a Házhozméz Algyőnek - Makai Mónikának és családjának, az Oláh családnak, Kiss Róbertnek és családjának, Almásiné Császár Piroskának, illetve Podonyi Sándornak és családjának!

20211228-wemsical_reakcio-joptekonysagi_2.jpg (439 KB)Köszönjük az Algyői Egyesített Szociális Intézmény dolgozóinak a segítséget a felajánlások kiosztásában!

Ezúton kívánunk Sikerekben és Békességben Gazdag Boldog Új Évet!

Torma Tibor és Oláh Dániel egyesületi elnökök

 

További hírek

Az Algyői Könyvtár könyvtárosai Olvasó Klubot indítottak a könyvek szerelmeseinek és azoknak is, akik még próbálgatják a könyvek varázsát magukba szívni.

2022. január 19. | Kultúra Bővebben

Több lakosunk jelezte, hogy gázszagot érez. A problémát jeleztük az illetékes hatóságok felé, akik megkezdték a probléma okának felderítését.

2022. január 19. | Gazdaság Bővebben

Az évi egy alkalom megszervezett lomtalanítás helyett a házhoz menő lomtalanításra tért át a szolgáltató az önkormányzattal történő egyeztetést követően.

2022. január 13. | Gazdaság Bővebben

Az ünnepek után a fenyőfák elszállítását a Településtisztasági Nonprofit Kft. térítési díj nélkül, az ingatlanok elől elszállítja.

2022. január 08. | Napjaink Bővebben

Szentesen a lángok martalékává vált a városi sportcsarnok.

2022. január 02. | Sport Bővebben

×