× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Ifjú sportolók a reflektorfényben

|
2023. március 14. | Sport

A február 25-én tartott Sportbál keretein belül adták át az Algyő Jó Tanulója–Jó Sportolója kitüntetéseket, amelyet mind a sportban, mind a tanulásban eredményesen szereplő fiatalok kaptak meg.

A negyedik alkalommal átadott kitüntetésekre olyan algyői gyerekeket jelöltek, akik a kiemelkedő az iskolai tanulmányaik mellett saját sportágukban is jeleskedtek a tavalyi évben. Kilenc fiatal, egy csapat és egy edző vehette át az oklevelet és az emlékplakettet a Faluházban.

Molnár Áron polgármester beszédében kihangsúlyozta, hogy milyen fontos szerepük van ezeknek a fiataloknak a jövőre nézve. Nemcsak a különböző sportágak utánpótlásának tekintetében, de a saját életük és egészségük szempontjából is kiemelkedő munkát végeztek ezek a gyerekek. Minden sportágban kemény munkát kell letenni az asztalra ahhoz, hogy valaki eredményes legyen. Rengeteg lemondással jár, és olykor emberfeletti akaraterő is kell hozzá. Emellett az iskolapadban is kiválóan teljesíteni duplán hatalmas feladat. Ezek az ifjú fiatalok a bizonyítékai annak, hogy ez lehetséges, és a befektetett munka mindig meghozza a gyümölcsét. „A mindennapok példaképei ők, akik nem sajnálják az időt arra, hogy küzdjenek és helytálljanak” – fogalmazott.

2023-ban kitüntetést vehetett át Janecskó Alex – kézilabda; Laczi Zalán – kajak; Mircse Zalán – kézilabda; Német Viktor – asztalitenisz; Sebők Sára – kick-box, taekwondo, judo; Sulyok Rebeka Csilla – kézilabda; Szabó Blanka Napsugár – evezés; Temkó Kata Kitti – kézilabda és Tóth Lotti – kézilabda.

Az év algyői utánpótlás edzője elismerést Veres Márton érdemelte ki. Az év algyői diák sportcsapata pedig az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola III. korcsoportos leány kézilabdacsapata lett.

Szívből gratulálunk nekik, és további eredményes munkát kívánunk!

forrás: Algyői Hírmondó

 

További hírek

Második alkalommal került megrendezésre Algyőn a Finta János Emlékverseny. Az Algyői SK Asztalitenisz szakosztálya szervezte az eseményt, ahol vendégcsapat volt a Pincehelyi Asztalitenisz szakosztály.

2024. május 16. | Sport Bővebben

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Magánbiztonsági és Önkormányzati Tanszék május 15-én ünnepelte 10 éves fennállását. Algyő biztonsága, a megfelelő intézkedések tervezése érdekében Dr. Füzesy István alpolgármester közreműködésével folyamatosan együttműködünk a Tanszékkel.

2024. május 16. | Rendőrség Bővebben

Gerendáson rendezte meg a Spárta Taekwon-do Klub a VII. Fehér Kupa és VII. Spárta Kupa nevű ITF Taekwon-do versenyt, melyen a Csongrád és Békés megyéből érkező klubok mellett, az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do szakosztálya is 5 versenyzővel képviseltette magát.

2024. május 15. | Sport Bővebben

Algyőn a horgásztavakon került megrendezésre Sarok Krisztián és az Önkormányzat szervezésében 2024 május 11-én szombaton az első Családi horgászverseny.

2024. május 14. | Sport Bővebben

Az Algyői horgásztavak halállománya ismét szép háromnyaras potykákkal bővült. Reméljük az újoncok jól megmozgatják az I-es és II-es tavak törzsállományát. A hétvégi versenyen szép fogást és sok örömöt okozhat a családoknak, illetve vasárnaptól minden horgászni vágyónak.

2024. május 10. | Gazdaság Bővebben

×