× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Ifjú sportolók a reflektorfényben

|
2023. március 14. | Sport

A február 25-én tartott Sportbál keretein belül adták át az Algyő Jó Tanulója–Jó Sportolója kitüntetéseket, amelyet mind a sportban, mind a tanulásban eredményesen szereplő fiatalok kaptak meg.

A negyedik alkalommal átadott kitüntetésekre olyan algyői gyerekeket jelöltek, akik a kiemelkedő az iskolai tanulmányaik mellett saját sportágukban is jeleskedtek a tavalyi évben. Kilenc fiatal, egy csapat és egy edző vehette át az oklevelet és az emlékplakettet a Faluházban.

Molnár Áron polgármester beszédében kihangsúlyozta, hogy milyen fontos szerepük van ezeknek a fiataloknak a jövőre nézve. Nemcsak a különböző sportágak utánpótlásának tekintetében, de a saját életük és egészségük szempontjából is kiemelkedő munkát végeztek ezek a gyerekek. Minden sportágban kemény munkát kell letenni az asztalra ahhoz, hogy valaki eredményes legyen. Rengeteg lemondással jár, és olykor emberfeletti akaraterő is kell hozzá. Emellett az iskolapadban is kiválóan teljesíteni duplán hatalmas feladat. Ezek az ifjú fiatalok a bizonyítékai annak, hogy ez lehetséges, és a befektetett munka mindig meghozza a gyümölcsét. „A mindennapok példaképei ők, akik nem sajnálják az időt arra, hogy küzdjenek és helytálljanak” – fogalmazott.

2023-ban kitüntetést vehetett át Janecskó Alex – kézilabda; Laczi Zalán – kajak; Mircse Zalán – kézilabda; Német Viktor – asztalitenisz; Sebők Sára – kick-box, taekwondo, judo; Sulyok Rebeka Csilla – kézilabda; Szabó Blanka Napsugár – evezés; Temkó Kata Kitti – kézilabda és Tóth Lotti – kézilabda.

Az év algyői utánpótlás edzője elismerést Veres Márton érdemelte ki. Az év algyői diák sportcsapata pedig az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola III. korcsoportos leány kézilabdacsapata lett.

Szívből gratulálunk nekik, és további eredményes munkát kívánunk!

forrás: Algyői Hírmondó

 

További hírek

Molnár Áron polgármester és Dr. Füzesy István alpolgármester üzleti reggelit szervezett algyői cégvezetőknek. A találkozó célja Algyő Nagyközség Önkormányzatának 2023-as költségvetésének ismertetése, a célok és a leendő fejlesztések prezentálása volt, illetve a vállalkozásokkal történő párbeszéd erősítése.

2023. március 23. | Gazdaság Bővebben

Algyőn két helyszín, vállalkozás, a Levendula Szálloda és a Vámos cukrászda szerezte meg a kerékpárosbarát szolgáltató címet. Ezen a két helyen a kerékpárosok számára összekészített szerszámokkal, eszközökkel teli láda áll majd a biciklisek rendelkezésére, amelyekkel orvosolhatóak lesznek a tekerés közben felmerülő problémák.

2023. március 22. | Egészség, életmód Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/00747-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. április 1. – 2023. április 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. március 21. | Gazdaság Bővebben

Március 11-én rendezték meg Veszprémben az év egyik legnagyobb hazai ITF Taekwon-do eseményét, a 2023. évi Gyermek, Serdülő, Ifjúsági és Felnőtt Magyar Bajnokságot. A rendezvényre az ország minden tájáról, 36 klub 351 versenyzője nevezett.

2023. március 21. | Sport Bővebben

Elfogadták a nagyközség idei költségvetését és döntöttek a képviselők a civil szervezetek támogatásáról is a testület februári ülésén. Az is eldőlt, hogy TAO-s finanszírozással egy hektáros napelemparkot létesítenek a Borbála fürdőnél, amivel az energiafüggőségét csökkenti a település.

2023. március 13. | Önkormányzat Bővebben

×